TEKNOFEST2020’de yarışacak öğrencilerden Rektör Karakaya’ya Ziyaret

Bu yıl ilk defa Eğitim Teknolojileri alanında düzenlenecek olan TEKNOFEST2020 için ön elemeyi başarıyla geçerek finale kalan iki takımın öğrencileri, yarışma öncesi Kırşehir ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti. 22 Temmuz 2020 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Refik Balay ile Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Cahit Aytekin de eşlik etti.
Eğitim Teknolojileri alanında bu yıl ilki düzenlenen TEKNOFEST2020 yarışmasında ön elemeyi geçerek finale kaldıklarını anlatan öğrenciler, yarışma için büyük bir özveri ile hazırlandıklarını belirttiler. Üniversitemiz ve fakülte yönetiminin kendileri ile her zaman ilgilendiklerini dile getiren öğrenciler, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin ismini bu alanda da duyuracak oldukları için gururlu ve heyecanlı olduklarını söylediler.
Geleceğimizi emanet edeceğimiz ve bin yıllık kültürümüzü yaşatacak olan gençlerimizin böyle başarılı işlere imza atmalarının kendilerini gururlandırdığını anlatan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi öğrencilerinin alanlarında kendilerini geliştiren projeler üretmelerini ve bu tür yarışmalara katılmalarını önemsediklerini söyledi.
TEKNOFEST2020 Gaziantep Eğitim Teknolojileri Yarışmasında finale kalan öğrencilere başarılar dileyerek üniversite olarak her zaman destekçileri olduklarını belirten Rektör Karakaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Refik Balay, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Cahit Aytekin ve öğrencilere teşekkür etti. (HABER MERKEZİ)