Kırşehir’e 5 yıldızlı otel kazandıran Kırşehirli işadamları Hemşehrimiz Ercan Malkoç ile Oğuz Altın’dan bir hizmet daha…

Starbucks Kırşehir’de açılıyor

Malkoç ve Altın, şehrimize bir AVM kazandırarak Kırşehir’de binlerce kişinin istihdamına da öncülük etmek istiyor…

Kırşehir’in en büyük özel sektör yatırımı 5 yıldızlı termal otel projesini ilimize kazandıran, daha önce Ramada isim hakkını alarak bir müddet kendileri işlettikten sonra şimdi de mülk sahibi olarak Armas oteller zincirine kiraya veren Kırşehirli hemşerilerimize ait Otel’in sahipleri Ercan Malkoç ile Oğuz Altın, bir uluslararası markayı daha ilimize kazandırıyor. Mülk sahibi oldukları oteli işleten Armas firmasının bünyesinde Starbucks ürünlerinin satılacağı Cafe’yi otelin girişinde hizmete açmayı öncülük ettiler.
Armas Hotel olarak hizmet veren termal otelin bünyesinde Starbucks Cafe’nin gelecek hafta içinde hizmete gireceğini ifade eden hemşehrimiz Oğuz Altın, “Bu güzel kentimize başta Ercan Malkoç ağabeyimle birlikte en büyük özel sektör yatırımı olan 5 yıldızlı büyük bir termal otel kazandırdık, yatırımcılara önderlik ettik. Önümüzdeki süreçte de otelimizin altına büyük bir AVM ile hemen yanında lüks bir konut sitesi yaptırmayı hedefliyoruz. Bunun için de Ercan Malkoç ağabeyimiz ile birlikte yoğun bir çalışma içindeyiz. Termal otelimizin çevresini değişik yatırımlarla genişletmek istiyoruz. Bunun için de ilimizin siyasilerinden ve bürokratlarından destek istiyoruz. Amacımız Kırşehirimizin bölgenin bir cazibe merkezi olmasını sağlamak” dedi.
Akbayır mevkiinde yaptıkları 5 yıldızlı otelin yanında Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin de Bağbaşı Mahallesi’ne yapılmasının bu bölgeyi cazibe merkezi haline getirdiğini, yaklaşık 20 bin öğrencinin de burada eğitim görmesini dikkate alarak herkesin bu bölgeye yatırım yapmalarını beklediklerini ifade eden Oğuz Altın, “Otel bölgemizin içinde üniversite öğrencilerimizin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayacak büyük bir AVM yapacağız. Burada sinema salonları, marka mağazalar, restoranlar, cafeler, gibi sosyal ve kültürel bir kompleksi Kırşehir’e kazandırmakta kararlıyız. Bir süredir Starbucks Cafe’nin Kırşehir’de açılması üzerinde çalışma yapıyorduk. Kırşehir’e vizyon katacak projeleri hayata geçirmek için herkesin çaba harcaması gerekiyor. İnşallah önümüzdeki hafta içinde Armas Otelimiz içinde Starbucks Cafe’li hizmete açacağız” diye konuştu.
Ercan Malkoç, "Kaplıcalarıyla ünlü Afyon ilimizde bulunan İkbal ve Güral Otelleri ile yarışacağız. Bu konuda gerekli tüm alt yapı değişikliğini yapacağız. 5 yıldızlı otelimizi 5 yıldızlı AVM ile destekleyeceğiz. Kırşehir'i Dünya'ya tanıtacağız. Otelimizde yaptığımız yeniliklerin yanında binamızın hemen yakınına, çevre yolu kenarına 5 yıldızlı AVM projemizi de hazırlıyoruz. Projemiz üzerinde çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor. Projemizi kat karşılığı yaptırmak için bir yatırımcıyla son noktayla geldik ama yatırımcı ile anlaşma imzalayabilmemiz için bazı bürokratik işlemleri belediye ile siyasilerin desteği ile aşmamız gerekiyor. İnşallah önümüzü açarlar, bürokratik engeller çıkarmazlarsa gerek inşaat aşamasında, gerekse işletme aşamasında binlerce kişi burada istihdam edilecek. Yapacağımız AVM'de Dünya markalarını Kırşehir’le buluşturup; çevre yolu üzerinde geçerken prestij bir alışveriş merkezi kazandıracağız” diye konuştu. (HABER: BEYHAN BALLI)