KIRŞEHİR’E LYS yerleştirme sonuçlarıyla gelecek olan öğrencileri tebrik eden Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, “Üniversitemizi tercih eden her öğrenci, Ahi Evran Üniversitesinde alacağı kaliteli eğitim ve farkındalığı yüksek bireyler olarak geleceğimizi şekillendirecektir” dedi.
LYS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından Ahi Evran Üniversitesi’ni tercih eden öğrenciler de belli olurken, 2017-2018 öğretim yılında da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Ahi Evran Üniversitesi’nin öğrenci sayısında artış oldu.
Ahi Evran Üniversitesi’ni tercih eden öğrencileri tebrik ederek, Ahi Evran Üniversitesi ailesi içerisinde yer alacak olmalarından duyduğu mutluluğu dile getiren Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya, yayınladığı mesajda şunları kaydetti:
“Sevgili öğrenciler, hayatınızdaki dönüm noktalarından birini oluşturan ve zorlu bir eğitim sürecinin ardından düzenlenen Öğrenci Seçme Sınavında gösterdiğiniz başarıdan dolayı sizleri yürekten kutluyorum. Tercih aşamasına gelen tüm öğrencilerimizin bu önemli adımlarında Ahi Evran Üniversitesi olarak yanınızdayız.
“Yeni bir hayatın kapıları aralanırken köklü bir tarihi geçmişe sahip olan ve yaklaşık 20 bin kişilik Ahi Evran Üniversitesi ailesi içerisinde sizleri görecek olmaktan çok mutluyuz. Mezun ettiğimiz öğrencilerimizin yerlerine yenilerinin eklenecek olması ve Ahi Evran Üniversitesi bünyesinde sizlerin de yer alacak olmasından dolayı bizlerde heyecanlıyız. Sizlerle birlikte biz de geleceğe dair yeni umutlar besliyoruz. Üniversitemizi tercih eden her öğrenci, Ahi Evran Üniversitesinde alacağı kaliteli eğitim ve farkındalığı yüksek bireyler olarak geleceğimizi şekillendirecektir.
“Tarihine bağlı, kültürel miraslarına sahip çıkan, sürekli gelişen akademik kalitesi, bilimsel, sanatsal, sportif ve kültürel faaliyetleri önemseyen bir üniversite olarak sizlerin vatanına ve milletine faydalı bireyler olarak hizmet edeceğinize olan güvenimiz tamdır.
“Eğitim öğretim süreciniz boyunca alanında uzman, akademik donanımı yüksek akademik personelimiz ve idari personelimiz ile yanınızda olmaktan mutluluk duyacağız. En büyük yatırımın insana yapılması gerektiğine inanıyor ve gönlümüzü ortaya koyarak sizleri yetiştirmeyi hedefliyoruz. Her fırsatta vurguladığımız üzere üniversitemizin parolası gençlerin önemsendiği bir üniversite olmaktır. Geleceğinizle ilgili vermiş olduğunuz bu karardan dolayı sizleri kutluyor, eğitim hayatınız boyunca hepinize başarılar diliyorum.”
HABER MERKEZİ