Selçuk Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulunda görev yaparken 2019 yerel seçimlerinde MHP’den Kırşehir Belediye Başkanlığı’na aday alan Prof. Dr. Onur Köksal, Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanlığı’na atandı.

11 Mayıs 1980 tarihinde doğdu. 2002-2007 yılları arasında öğretmenlik ve Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 2007-2013 yılları arasında okutman olarak Selçuk Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulunda görev alan Köksal, 2013-2014 yılları arasında okutman doktor olarak Selçuk Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu, 2014 yılından bu yana ise doçent olarak, Selçuk Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulunda çalışıyor. Onur Köksal, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde de MHP’den Kırşehir Belediye Başkan adayı olmuştu.

Prof. Dr. Onur Köksal, önceki gün Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanlığı’na atandı. Atama kararının ardından bir açıklama yapan Kırşehirli hemşehrimiz Onur Köksal, “Selçuk Üniversitesi Rektörümüzün takdirleriyle Turizm Fakültesi Dekanlığı’na atanmış bulunmaktayım. Maksat devlete ve bu devlete mensup milletimize hizmet etmektir. Başta Sayın Rektörümüze ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi. (HABER: BEYHAN BALLI)