31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde de MHP’den Kırşehir Belediye Başkan adayı olarak Kırşehir halkının karşına çıkarak gönüllere taht kuran, seçim sonuçlarına aldırmaksızın vaad ettiği projeleri hayata geçirmek için bir an olsun vazgeçmeyen Doç. Dr. Onur Köksal yaptığı çalışmalardaki başarısı ile İngilizce Mütercim Tercümanlık alanında Profesör unvanını almaya hak kazandı.
Prof. Dr. Onur Köksal yaptığı açıklamada, "Bugün itibariyle İngilizce Mütercim Tercümanlık alanında Profesör olarak atanmış bulunmaktayım. Başta sayın rektörüm olmak üzere bu süreçte yanımda olan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Almış olduğum görevin sorumluluğu üzerimizde büyüktür ve bu görevi bana layık görmeleri benim için gurur vericidir. Rabbim vatanıma ve milletime yapacağım hizmetlerde yar ve yardımcım olsun" dedi.
PROF. DR. ONUR KÖKSAL KİMDİR?
2002-2007 yılları arasında öğretmenlik ve Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 2007-2013 yılları arasında okutman olarak Selçuk Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulunda görev alan Köksal, 2013-2014 yılları arasında okutman doktor olarak Selçuk Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu, 2014 yılından bu yana ise doçent olarak, Selçuk Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulunda çalışıyor. 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde de MHP’den Kırşehir Belediye Başkan adayı olarak Kırşehirlilerin sevdasını kazanmış projeleri ile davam vatanıma ve Türk milletime hizmettir diyerek memleketini yalnız bırakmadı ve çalışmalarını Kırşehir'de devam ettiriyor.12.06.2020 tarihi itibari ile İngilizce Mütercim Tercümanlık alanında Profesör olarak atandı. (HABER MERKEZİ)