Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye 5 Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavı başvuruları yarn sona erecek.
TOBB MEYBEM iş birliği ile Odamızda gerçekleşecek olan “Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye 5 ve Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5 Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavları” için 05 Kasım 2021 Tarihi mesai bitimine kadar başvurular alınacak.
Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan açıklamaya göre, sınav ücretleri AB hibe desteği ile geri ödenecek olup, sınava girecek olan adaylar önce sınav harçlarını yatıracak ve başarılı olanların ücretlerinin tamamı MYK tarafından banka hesaplarına iade edilecek. 
Başarılı olan adaylar 2021 yılı için sadece belge ücreti olan 200 TL belge ücretini karşılayacaklar. Sınava girmek isteyen adaylar, doğrudan hibe programından 1 kez faydalanabilecek, adayların ödedikleri sınav ücreti ile 3 kez sınava girme hakkı bulunuyor.
· SINAV BAŞVURU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR
1) Başvuru Formu Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası’ndan temin edilecek
2) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
3) Fotoğraf (2 adet)
4) Islak İmzalı Başvuru Formu, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Fotoğraf (2 adet) ve Ödeme Dekontu Ticaret ve Sanayi Odasına teslim edilecek.
Sınav Ücretinin Yatırıldığına Dair Banka Dekontu (Sınav ücretlerinin yatırılacağı hesap bilgileri ise şöyle:
Banka: İş Bankası Akay Şubesi
Hesap Adı: TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş.
IBAN:TR49 0006 4000 0014 2011 1806 84nolu” hesaba yatırılması ve dekontların Ticaret ve Sanayi Odasına iletilmesi gerekmektedir.
Dekont Açıklamasına; İsim soy isim, TC No. yeterlilik adı, yazılması gerekiyor.
Evrakların teslim edileceği adres: Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası-Medrese Mahallesi Atatürk Caddesi Tüccarlar İş Hanı Kat 1: No:1 Merkez / Kırşehir
Sınav ve Belgelendirme Ücret Detayları: Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Danışmanı Seviye 5 sınav ücreti KDV dâhil 600 TL. (HABER MERKEZİ)