Yeni Memur-Sen Başkanı Fatih Mehmet Yavuz tarafından Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı kuruluşların tüm Yönetim Kurullarını bir araya getirerek Tanışma ve Dayanışma Toplantısı düzenledi.
30.01.2019 tarihinde Ağalar Konağında düzenlenen akşam yemeğine Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ile Başkan Yardımcısı Emre Şahinci ve kalabalık bir sendika üyesi katıldı.
Memur-Sen Konfederasyonu’nun yeni başkanı Fatih Mehmet Yavuz, yaptığı açılış konuşmasında, “Büyük bir camianın başkanı olarak burada bulunmaktan onur duyuyorum. Sizlerle birlikte güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğiz. Hizmet ve emek hareketini, Erdemliler hareketi ile bütünleştirip kutlu bir yolculuk haline getiren ve bu yolculuğa bizim de dahil olmamızda büyük pay sahibi olan Kudüs şairi Kurucu Başkanımız Merhum Mehmet Akif İnan ve dava arkadaşlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. 11 hizmet kolunun tamamında yetkiyi alarak yolunda güçlü bir şekilde hareket eden sendikamız, üyelerinin refahı için kazanımlarını gün geçtikçe arttırmaktadır. Bu gücün arkasında yatan bizi besleyen karşılıksız vatan sevgimizin buluşturduğu birlikteliğimizdir. Birlikteliğimiz bütünlük arz ederek alanda temsil kabiliyetimizi geliştirmiş olup, üyelerimizin her alanda yaşantılarının geliştirilmesinde engelleri birer birer ortadan kaldırmaktadır. Medeni olma yolunda medeniyet değerlerimizle bezenmiş bir sistem inşa etmek için mücadele eden Memur-Sen’in, Kırşehir İl Temsilciliğini şahsıma tevdi ettiğiniz ve layık gördüğünüz için teşekkürleri sunar, birlikte bütünlük içinde hayırlı çalışmalar yapmayı Cenab-ı Allahtan niyaz ediyorum” dedi.
Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve Başkan Yardımcısı Emre Şahinci’nin de konuk misafir olduğu toplantıda Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci bu zamana kadar yaklaşık 10 yıl içinde Kırşehir’e gerçekleştiği projelerini anlatarak yeni hayata geçirilecek projelerine değindi.
Başkan Bahçeci, “On yılık tecrübende şunu gördüm. Şu dört özellik bir arada olmazsa belediye başkanının çok bir şey yapma şansının olmadığına değinen Başkan Bahçeci, Birincisi vizyonu olacak, Türkiye’yi değil dünyayı takip edecek. İki: Proje üretecek. Proje yapmayı bilecek. Üç: Ankara’da neyi nasıl takip edecek. Neyi nerede koparacağını bilecek. Dört: Arkasında iktidar olacak. Parası olacak, gücü olacak. Bu dört özellik Kırşehir’de bira arada olduğu için bu güzel eserler hayata geçti. Bu eserlerin hiçbirini sırtımıza alıp götürmeyeceğiz. Hepsi Kırşehir’e aittir. Hepsi Kırşehir’in malıdır. Bu kültür merkezi Kırşehir’indir. Her görüşten insan buraya geliyor ve buraları kullanıyor. Bütün hemşerilerime buradan bir mesaj vermek istiyorum. Hizmetin partisi olmaz. Her görüşten insan Kırşehir’in geleceğine hep birlikte sahip çıkacağız. Sonuçta biz savaşa gitmiyoruz. Bir seçim yapacağız bir karar vereceğiz. Bu karar beş yıl Kırşehir’i kim yönetsin kararı. İki ay boyunca kimseye ters gözle bakmayın. Biz sevgi ve muhabbeti yayalım. Hoş görüyü yayalım. Birbirinize düşmanlık üretmeyelim. Biz sevgi ve muhabbeti yayalım. Hoş görüyü yayalım. Birbirimize sahip çıkalım diyen Başkan Bahçeci, Mevkiler için, makamlar için, dedikodu iftira yapmayalım. Proje üretelim, hep söyledim yine de söylüyorum. Küçük insanlar ve basit insanlar başka şeylerle uğraşır, dedikodu yapar. Büyük ve kaliteli insanlar. Vizyon konuşur, proje yapar. On yıldır bu projeleri sizin desteğinizle gerçekleştirdik. Biz memleketimize hem gönlümüze verdik. Hep de ömrümüze verdik. On yıldır ne gecemiz oldu, ne gündüzümüz oldu. Her şeyimizle fedakârlık ettik. Ailemizden fedakârlık yaptık. Özel hayatımızdan fedakârlık yaptık. Sağlığımızdan fedakârlık yaptık. Kırşehir’in geleceğinden asla fedakârlık yapmadık. Tek bir kavgamız oldu o da Kırşehir ‘i büyütmek ve yüceltmek kavgası oldu. On yıldır başarıya hep birlikte imza attık. Şimdi inşallah ustalık dönemimizde bu güzel eserleri hayata geçirelim. Hamdık piştik elhamdülillah. Yeni dönem ve yeni projeler için haydi bismillah diyoruz. Size söz veriyorum milletvekilimizle birlikte, İl başkanımızla birlikte seçilmiş, atanmış sivil toplum örgütlerimizle birlikte beş yıl boyunca Kırşehir’imize bu güzel projeleri hayat geçirmek için gece gündüz çalışacağız. Biz bunun sözünü veriyoruz. Bırakın kişileri, bırakın dedikoduları onları başkaları onlarla uğraşsın. Bizim derdimiz eğer memleketimizse Kırşehir’e seven herkese sesleniyorum gelin bu hizmetlerde sizin de katkınız olsun. İki ay boyunca şehrimin bütün sokaklarında, bütün işyerlerinde bu projeler konuşulsun. Kırşehir’in gelecek vizyonu konuşulsun” dedi.
31 Mart’ta belediye başkanının seçileceğini, hükümet seçilmeyeceğine değinen Başkan Bahçeci, “Hükümeti seçtik 2023 yılına kadar Allah ömür versin Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti iktidardır. Seçilen belediye başkanı bu hükümetle uyumlu olsun. Yaşar Bahçeci kendisini ispat etmedi mi? On yıldır yaptığımız işlerle kendimizi ispat etmedik mi? Çarşıya çıktığım da, sokaklara indiğimde, mahallelere gittiğimde hiç kimse bize ne yüzle geldin, ne hizmet etin de geldin diyor mu çok şükür diyemiyor. Halkın arasında olmadın, seçim geldi, geldin diyebiliyor mu, diyemiyor. Hep halkın içinde olduk. Düğünlerde olduk, cenazelerde olduk, esnafımızın yanında olduk. Kapımız her zaman açık oldu. Türkiye’nin en kolay ulaşılan belediye başkanı olarak övünüyorum. On yıl boyunca 100’e yakın eser hayata geçirdik 830 milyon liralık yatırım yaptık. On yılda bir tane yolsuzluk dosyamız yok. Biz Kırşehir’in her kuruşunu kullanırken heba etmeden, yolsuza, hırsıza fırsat vermeden, rüşvete asla geçit vermeden bu işleri yaptık” dedi.
Ardından Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Yönetim Kurulları ile katılımcılara yemek ikram edildi. Birlik organları arasında tanışma ve dayanışma sağlandı.
Başkan Fatih Mehmet Yavuz Memur-Sen Konfederasyonu olarak Kırşehir’de yapılacak tüm güzel işlerde gereken özverinin yapılacağını söyleyerek, işbirliği içinde sürekli istişarelerin devam edeceğini belirtti. günün anısına yönetim kurulları hatıra fotoğrafları çekildi. (HABER MERKEZİ)