AK Parti Kırşehir Milletvekili Kendirli: “Kırşehir’in eğitim alanında uzun yıllardır devam eden başarısını sürdürmek için her türlü imkânı kullanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın”

MEB’DEN KIRŞEHİR’E 5,4 
MİLYON LİRALIK ÖDENEK

Milletvekili Kendirli: “Kırşehir’imizin ihtiyaçlarını gidermek için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Gençlerimizin, çocuklarımızın eğitimi için tüm imkânlarımızı seferber ettik, etmeye devam ediyoruz”

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Kırşehir’deki eğitim yatırımlarının hız kesmeden devam ettiğini belirterek, “Kırşehir’in eğitim alanında uzun yıllardır devam eden başarısını sürdürmek için her türlü imkânı kullanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. 
Kendirli, yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığının Kırşehir’de doğalgaz dönüşümü olmayan 19 okula doğalgaz hattı bağlanması için 5 milyon 400 bin liralık ödenek aktardığı müjdesini verdi. 
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in göreve gelmesinin ardından çok verimli bir çalışma dönemine girildiğini ifade eden Milletvekili Kendirli, “Milli Eğitim Bakanımız Sayın Özer’e görevinde başarılar diliyorum. Türk milli eğitimi, işinin ehli kadrolarda yükselmeye devam ediyor” diye konuştu.  
Mustafa Kendirli, Bakan Özer’in kendisini arayarak, “Kırşehir’deki okulların doğalgaz dönüşümünde kullanılmak üzere 5 milyon 400 bin lira ve ödeneği çıkarttık, hayırlı olsun” bilgisini verdiğini aktararak, “Kırşehir’imizin ihtiyaçlarını gidermek için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Gençlerimizin, çocuklarımızın eğitimi için tüm imkânlarımızı seferber ettik, etmeye devam ediyoruz” ifadesini kullandı. 
İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alparslan’ın öncülüğünde plan ve projesi hazırlanan doğalgaz dönüşüm çalışması kapsamındaki okullardaki doğalgaz dönüşüm faaliyetlerine en kısa zamanda başlanacağını belirten Kendirli, “İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Metin Alparslan’a da gayretleri için teşekkür ediyorum. Sayın Alparslan’ın özverili çalışmalarıyla Kırşehir’in eğitimdeki başarısını katlayarak sürdüreceğine olan inancımız tamdır” dedi. 
Milletvekili Kendirli, “Sayın Bakanımız Mahmut Özer ile Kırşehir’deki okulların durumu ve eğitim-öğretim konularıyla ilgili sürekli istişare halindeyiz. Kırşehir’in eğitim alanında uzun yıllardır devam eden başarısını sürdürmek için her türlü imkânı kullanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Her alanda olduğu gibi eğitim alanında da yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor” açıklamasında bulundu.
Yeni eğitim-öğretim yılının da hayırlı olmasını dileyen Mustafa Kendirli, tüm öğrenci ve öğretmelere başarılı bir yıl geçirmeleri temennisinde bulundu.  (HABER MERKEZİ)