İş birliklerini önemseyen ve yeni gelişmeleri takip ederek bu konuda sürekli ikili görüşmelerde bulunan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı Millî Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül, İl Milli Eğitim Müdürü Şevket Karadeniz ile Programlar ve Öğretim Materyalleri Daire Başkanı Dr. Ahmet İşleyen ziyaret etti.
19 Haziran 2020 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin akademik başarılarını ve pilot projelerini yakından takip ettiklerini belirten Millî Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül hem eğitim hem de fiziki imkanlar açısından Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi öğrencilerinin çok şanslı olduğunu söyledi.
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesini eğitimde marka ve bölgesinde öncü bir üniversite haline getirmek için durmadan çalıştıklarını anlatan Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya, ülkemizin de içinde bulunduğu küresel pandemi sürecinde de bu çalışmaların devam ettiğini kaydetti.
Pandemi döneminde öğrencilerin eğitim-öğretim faaliyetlerinin aksamadan sürdürüldüğünü ifade eden Rektör Karakaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Millî Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül ve beraberindekilere teşekkür etti. (HABER MERKEZİ)