Vali Akın, devlet korumasındaki öğrencileri kutladı

KIRŞEHİR’DEKİ BAŞARILI GENÇLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Bu yıl yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavında üniversiteye girmeye hak kazanan, devletimizin koruması altındaki gençler Vali İbrahim Akın’ı ziyaret etti.
Gençleri kabulünde konuşan Vali İbrahim Akın, devletimizin koruması altındaki gençlerimizin geleceklerini belirledikleri YKS'de gösterdikleri başarıdan son derece mutlu olduklarını söyledi.
Devlet olarak her zaman gençlerin yanında olduklarını belirten Vali İbrahim Akın, “Fatma Bacı Çocuk Evlerinde kalan gençlerimizden biri Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümüne yerleşmeye hak kazanırken, diğer gencimiz ise Trabzon Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği bölümüne yerleşmeye hak kazanmıştır. Devletimiz üniversite hayatı boyunca gençlerimizin her türlü ihtiyacını karşılayacaktır. Kendilerini kutluyor, üniversite hayatında başarılar diliyorum.” dedi.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ramazan Baykara’nın da yer aldığı ziyarette, Vali Akın başarılı gençlere çeşitli hediyeler verdi. (HABER MERKEZİ)