Okulların tatile girmesinin ardından gençlerin ikinci evi haline gelen Gençlik Merkezinde etkinlikler devam ediyor. 
GPDP 2020-1 kapsamında desteklenen Kırşehir'deki gençlere yönelik olarak “Kültürümüzle Değerleniyoruz Kitap Kahve” projesi etkinlik ve eğitimlerine devam ediyor. 
Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sayfasından, bütün gençleri Kitap Kahvesine beklediklerini duyurdu.
Kırşehir Gençlik Merkezi tarafından hazırlanan ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kabul edilen Kitap Kahve Projesi’nin Kırşehirli gençlerden şimdiden büyük ilgi görmeye başladı.
Daha önceki dönemlerde doğayla iç içe kitap okuma halkaları düzenleyen Gençlik Merkezi, şimdide öğrencilerle daha sık sık bir araya gelebilmek için “Kültürümüzle Değerleniyoruz Kitap Kahve” projesini hayata geçirdi.
Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin yaptığı açıklamada, “Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın hayata geçirdiği ‘Kültürümüzle Değerleniyoruz Kitap Kahve’ projesi şimdiden Kırşehirli öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Kitap Kahvemiz 3 bin 500 kitapla Kırşehirli öğrencilerimizin, halkımızın hizmetine sunduk. Kitap Kahvemizde öğrencilerimiz kitap okuyorlar, ücretsiz çay, kahve ikramlarımızı yapıyoruz. Ödünç kitap veriyoruz. Kitap değerlendirmeleri yapıyoruz. Burada en çok kitap okuyan, etkinliklere katılan öğrencilerimize puan veriyoruz. Yaz aylarında en çok puan toplayan öğrencilerimize çeşitli hediyelerle ödüllendiriyoruz. Kırşehirli gençler için güzel bir mekan olmuş. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Şimdiden Kırşehir’e hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. (HABER: SALİH GÜNER)