Cacabey Ortaokulu, Yıldızlar Basketbolda Kırşehir Şampiyonu



KIRŞEHİR’DE okul sporları faaliyet programında yer alan Yıldızlar Basketbol İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Aşıkpaşa Spor Salonunda düzenlenen Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler final müsabakalarında hem erkeklerde, hem de kızlarda Cacabey ortaokulu birinci oldu.
Aşıkpaşa Spor Salonunda oynanan final karşılaşmalarının birinci gününde sabah bölümünde yıldız kızlar il birinciliği karşılaşmaları ile başladı. Yıldız kızlar final karşılaşmalarında birinci Cacabey Ortaokulu, ikinci Özel Kırşehir Final Ortaokulu, üçüncü Cumhuriyet Ortaokulu ve dördüncü TOKİ Şehit Polis Gökhan Emre Örül İmam-Hatip Ortaokulu oldu.
Öğleden sonra yapılan yıldız erkekler finalinde birinci Cacabey Ortaokulu, ikinci Özel Kır-şehir Koleji, üçüncü Aşıkpaşa Ortaokulu ve dördüncü Özel Final koleji oldu.
Karşılaşmaların sonunda dereceye giren okullara kupa, madalya ve başarı belgelerini Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Kerim Kocabıyık, Okul sporları il temsilcisi Sinan Güneş, okul idarecileri ve okulların beden eğitimi öğretmenleri ile antrenörleri tarafından sporculara takdim edildi.
Dereceye giren okullarımızı tebrik eder, grup müsabakalarında hem erkeklerde hem de kızlarda mücadele edecek olan Cacabey Ortaokuluna başarılar dileriz. (HABER MERKEZİ)

Genç Kızlar Futsalda Sosyal Bilimler Anadolu Lisesi birinci oldu



KIRŞEHİR’DE okul sporları faaliyet programında yer alan genç kızlar Futsal İl Birinciliği'nde Sosyal Bilimler Anadolu Lisesi il birincisi oldu.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2019-2020 eğitim öğretim yılı okul sporları faaliyet programında yer alan genç kızlar futsal il birinciliği müsabakaları oynanan final karşılaşmalarının ardından sona erdi.
Kırşehir Spor Salonunda oynanan final karşılaşması Sosyal Bilimler Anadolu Lisesi ile Kırşehir Lisesi arasında geçti. Karşılaşmanın ilk yarsında ve ikinci yarsında buluğu goller ile müsabakayı 2-0 kazanan Sosyal Bilimler Anadolu Lisesi Genç Kızlar Futsalda il birincisi oldu.
Müsabakaların sonunda birinci Sosyal Bilimler Anadolu Lisesi, ikinci Kırşehir Lisesi, üçüncü Özel Kırşehir Bil Koleji Anadolu Lisesi ve dördüncü Hacı Fatma Erdemir Anadolu Lisesi oldu.
Karşılaşmaların sonunda dereceye giren okullara kupa, madalya ve başarı belgelerini okul sporları il temsilcisi Sinan Güneş, okul idarecileri ve okulların beden eğitimi öğretmenleri tarafından sporculara takdim edildi.
Dereceye giren okullarımızı tebrik eder, grup müsabakalarında Sosyal Bilimler Anadolu Lisesine başarılar dileriz. (HABER MERKEZİ)

Aşıkpaşa Anadolu Lisesi Futsalda birinci



OKUL sporları faaliyet programında yer alan Genç Erkekler Futsal il birinciliği müsabakaları tamamlandı.
Kırşehir Spor Salonunda oynan final karşılaşmalarının sonu-cunda genç erkekler futsalda il birincisi belli oldu.
Kırşehir Spor Salonunda günün ilk maçı Ahi Evran Anadolu Lisesi ile Osman Yalçın Kaya Anadolu Lisesi arasında oynandı. Karşılaşmayı 3-1'lik skor ile Ahi Evran Anadolu Lisesi kazandı ve genç erkeklerde il dördüncüsü oldu.
Günün ikinci aynı zamanda genç erkekler futsalın final maçı Aşıkpaşa Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi ile Mucur Şehit Rama-zan Karaca Anadolu Lisesi arasında oynandı. Son derece çekişmeli ve heyecanlı geçen karşılaşmayı Mucur Şehit Ramazan Karaca Anadolu Lisesini 3-1 ile mağlup eden Aşıkpaşa Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi oldu.
Bu sonuçların ardından genç erkekler futsal da il birincisi Aşıkpaşa Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi, ikinci Mucur Şehit Ramazan Karaca Anadolu Lisesi, üçüncü, Ahi Evran Anadolu Lisesi ve dördüncü Osman Yalçın Kaya Anadolu Lisesi oldu.
Karşılaşmanın sonunda dereceye giren okullara kupa, madalya ve başarı belgelerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Faruk Şahin, Spor Şube Müdürü Kerim Kocabıyık, okul sporları il temsilcisi Sinan Güneş ve okulların beden eğitimi öğret-menleri ile antrenörleri tarafından verildi.
Dereceye giren okullarımızı tebrik eder, grup müsabakasında başarılar dileriz. (HABER MERKEZİ)