Özel Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2021-2022 yılına daha da iddialı giriyor. 
Özel Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden elektrik elektronik öğretmeni Sinan Tutsun, Yenilenebilir Enerji Öğretmeni Yunus Çoban,  Yenilenebilir Enerji Öğretmeni Sinan Öztürk, Elektrik-Elektronik ve Yenilenebilir Enerji Öğretmeni Tahir Gülçiçek önceki gün gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”i ziyaret ederek imtiyaz sahibi Salih Güner’e okullarıyla ilgili bilgiler verdiler.
Kırşehir Özel OSB Mesleki Teknik Koleji'nde eğitim gören öğrenciler, birçok avantajdan faydalanıyor.  OSB Mesleki Teknik Koleji'nde kayıtlarda 4 yıl boyunca ücretsiz eğitim fırsatı sunuluyor. 
Kırşehir OSB Mesleki Teknik Koleji'nde eğitim gören öğrenciler, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetini sürdüren fabrikalarda staj imkanı bulurken; yine bu fabrikalarda istihdam avantajına sahip oluyor.  
Özel Kırşehir OSB Mesleki Teknik Koleji'ne kayıt olan öğrencilerden hiçbir ücret alınmazken; bir devlet politikası olarak kurulan Meslek Liseleri'nden mezun olan öğrenciler, istihdam sorunu da yaşamıyor. Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'ne kurulan Mesleki Teknik Koleji'nde kayıtların sınırlı sayıda olduğu bildirilirken; mezun olduktan sonra istihdam sıkıntısı çekmek istemeyen Veliler ve Öğrencilerin kayıt dönemini geçirmemeleri istendi. 
1500 öğrenci kapasiteli Özel Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 350 öğrencisi bulunan ve geçen eğitim yılında ilk mezunlarını veren okulda yeni eğitim yılında Yenilebilir Enerji Bölümü, Makine Teknolojileri Bölümü, Elektrik Elektronik Bölümü ve Kimya Bölümü için, yani her bölümü 80’er’den 320 öğrenci alınacak. (HABER: BEYHAN BALLI)