Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Bağbaşı Mahallesi’ndeki Ahi Evran Üniversitesi kampusu içinde bulunan yurtta kalan öğrencilerin yolunu asfaltlayarak, onların önemli bir sorunun çözümledi.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi yolunu Karayolları ile birlikte yaptıklarını, bu arada bu yol güzergahından yurtlara geçen 1 kilometrelik yolda gerekli altyapı çalışmalarını tamamlayarak asfaltladıklarını söyledi.
Başkan Ekicioğlu, Kredi ve Yurtlar Kurumu’na ait yurtlarda kalan öğrencilerin artık asfalt şyoldan gidip geleceklerini ifade eden Başkan Ekicioğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar birliği tarafından yapılan 500 öğrenci kapasiteli yurdun da en kısa sürede hizmete alınmasıyla üniversite öğrencilerinin yurt sıkıntısının kalmayacağını söyledi.
Başkan Ekicioğlu, Aşıkpaşa Mahallesi’ndeki Cumartesi Pazarı’nda da başlattıkları çalışmaları yerinde inceledi ve “Her şey daha güzel bir Kırşehir için” dedi. (HABER: BEYHAN BALLI)