İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen, Başkan Yardımcıları Kenan Kerimoğlu, Deniz Yağmur ve Osman İlhan’dan oluşan bir heyet Kırşehir Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Lisesi’ni ziyaret ederek ölümünün 8’nci yılı nedeniyle hazırladıkları Neşet Ertaş Klipi nedeniyle teşekkür ettiler.
İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen, “Maalesef hayattayken kıymetini bilemediğimiz, sahiplenmediğimiz, dışladığımız Neşet Ertaş’ı öldükten sonra göklere çıkarıyoruz. Oysa Neşet Ertaş hayattayken Türk Halk Müziği’ne yıllar geçse dillerden düşmeyen, unutulmayan, kaybolmayan ve halen okunan eserler kazandırmıştır. O nedenle okul olarak adını taşıdığınız Neşet Ertaş’a layık bir çalışma yaptığınız için ve ayrıca bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederim” dedi.
Ziyarette okulları ve çalışmaları hakkında bilgi veren Okul Müdürü Recep Tekinaslan amaçlarının Neşet Ertaş’a yakışır bir eğitim ve öğretim yapmak olduğunu, hayatta olmasa da Neşet Ertaş’ın tanıtımıyla ilgili çalışmaların süreceğini belirterek ziyaretlerinden dolayı İYİ parti heyetine teşekkür etti. (HABER MERKEZİ)