Kırşehir İl Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin Arslantürk, kitaplarını İslami İlimler Fakültesi kütüphanesine bağışladı. 
İl Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin Arslantürk’ün anlamlı ve önemli bağışı nedeniyle İslami İlimler Fakültesi kütüphanesinde bir plaket töreni gerçekleştirildi. Törene Kırşehir İl Müftüsü Mehmet Yaman, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemalettin İpek ve öğretim üyeleri katıldı.
Törende bir konuşma yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel, ilim yolunun en değerli sermayesi olan kitaplarını İslami İlimler Fakültesi kütüphanesine bağışlayarak bu eserlerin gelecek nesillerle buluşmasına vesile olan İl Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin Arslantürk’e teşekkür etti.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel’in ardından bir konuşma da İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemalettin İpek yaparak Aslantürk’e bilgi hazinesinin kaynağını teşkil eden özel kütüphanesini fakültemiz kütüphanesine bağışından dolayı teşekkür etti.
“Bu eserler, öğrencilerimizin doğru bilgiye ulaşmalarını sağlayarak onların daha iyi yetişmelerine katkıda bulunacaktır” diyen İpek, fakülte kütüphanesinin öğrenciler için önemli kaynak olduğunu belirtti.
Konuşmaların ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel ile İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemalettin İpek tarafından İl Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin Arslantürk’e, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü adına teşekkür belgesi ve İslami İlimler Fakültesi adına da plaket verildi. (HABER MERKEZİ)