Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’ne bağlı İslami İlimler Fakültesi’nin inşaatının tamamlanmasına Hayırsever Muzaffer Marşap tarafından destek sağlanacak.
İslami İlimler Fakültesi inşaatının tamamlanmasına yönelik Valiliğimizde yapılan protokol imza törenine Vali İbrahim Akın, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ve hayırsever Muzaffer Marşap katıldı.
Vali İbrahim Akın, protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, “Muzaffer Marşap Bey, Kırşehir’de hayırseverliğiyle tanınan bir büyüğümüzdür. Kendisini hayır işlerine adamış, bu yönüyle de takdir toplamaktadır. Bugün de yine, hayırseverliğinin bir örneği olarak Kırşehir Ahi Evran Üniversitemiz içerisinde inşaatı devam eden İslami İlimler Fakültesi’nin bir kısmının yapımını üstlendi. Muzaffer Marşap Beye teşekkür ediyorum. Her alanda gün geçtikçe gelişen ve büyüyen Kırşehir Ahi Evran Üniversitemizin fiziki mekânlarının tamamlanması çok önemli. Bu konuda devletimizin sağladığı imkânlarla üniversite kampüsümüze yeni binalar ekleniyor. Devletimizin ve hayırseverlerimizin bu tür katkılarıyla üniversitemiz daha da gelişecektir. Muzaffer Beyin bu davranışının örnek olacağını temenni ediyor, durumu iyi olan diğer tüm hayırseverlerimizden de destek bekliyoruz.” şeklinde konuştu.
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya da konuşmasında, “Değerli büyüğümüz Muzaffer Marşap Bey, üniversitemize her alanda destek sağlamaktadır. Malumunuz, kendisi üniversite kampüsü içerisindeki camimizin tamamlanmasına da büyük katkılar sağlamaktadır. İslami İlimler Fakültemizin temelini ve zemin katını da Muzaffer Bey yaptırmıştı. Şimdi de inşaatın geriye kalan bölümünün büyük bir kısmını da tamamla istediğini bildirdi. Sayın Valimizin de katılımları ile bu katkının protokolünü imzalıyoruz. Kendisine teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Hayırsever Muzaffer Marşap da, yapılacak işlerde kendisine fırsat tanıyan yöneticilerimize teşekkür ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Tören, Vali İbrahim Akın, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ve Hayırsever Muzaffer Marşap’ın protokolü imzalaması ile sona erdi. (HABER MERKEZİ)