İstanbul’da yaşayan hayırsever hemşehrilerimizden Prof. Dr. İlhan Kılıçözlü’yü bu ilde bulunan dostları ve hemşehrileri sık sık ziyaret ederek, yalnız bırakmıyorlar.
Kırşehir’de kendi adına okul, babası, annesi, eşi ve zorunu adına okullar yaptırıp donatan, yıllarca bu okulların tüm ihtiyaçlarını karşılayan ve bugün 92 yaşında olan hemşehrimiz Prof. Dr. İlhan Kılıçözlü’yü geçtiğimiz hafta Kadıköy Moda’daki evinde
gazetemiz başyazarı Şevket Güner ile uzun yıllar Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başhekim ve doktor olarak görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Dr. Erdal Ahat, Ahilik Kültürünü Araştırma Vakfı Başkan Yardımcısı Süleyman Demir, Prof. Dr. İlhan Şahin, Prof. Dr. Selçuk Baktıroğlu, Dr. Erol Ülgen, Av. Eyüp Erıcan, emekli banka müdürü Lütfi Coşkun Özek ziyaret ettiler.
Ziyarette Prof. Dr. İlhan Kılıçözlü’yle geçmişi yad eden Kırşehirli dostları anılarını ve yaşadıklarını paylaştılar.
İlerleyen yaşı nedeniyle bir süredir çok sevdiği Kırşehir’e gelemeyen İlhan Kılıçözlü’nün “Kırşehir” adının geçtiği her an gözlerinin dolması dikkat çekerken, Kılıçözlü’nün bütün mal varlığını Kırşehir’de eğitime harcamasının örnek bir davranış olduğunu ifade eden dostları ve arkadaşları Prof. Dr. İlhan Kılıçözlü’yle sağlık ve mutluluk içinde bir ömür geçirmelerini dilediler. (HABER: BEYHAN BALLI)