Kalite çalışmalarıyla yükseköğretime örnek gösterilen Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, tüm birimleri ile Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) Saha Ziyaretine hazırlanıyor. 
KAP Saha Ziyareti öncesi Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi idari birim yöneticileri, daire başkanları ve fakülte sekreterleri Genel Sekreteri Mehmet Zeki Küçük Başkanlığında, Kalite Yönetim Koordinatör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Şimşek ile Ekrem Öztürk’ün de katıldığı toplantıda bir araya geldi. Genel Sekreterlik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda idari birim yöneticilerine saha ziyareti öncesi bilgilendirme yapıldı.
Toplantıda bir konuşma yapan Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük, KAP Saha Ziyaretinin Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi için çok önemli olduğunu belirterek tüm birimlerin bu sürece hazır olması gerektiğini anlattı. 
KAP Saha Ziyaretine gelen değerlendirme takımının Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinden olumlu bir şekilde ayrılması için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini vurgulayan Küçük, üniversitemizin kalitede çalışmalarındaki tecrübesini KAP Saha Ziyaretinde de göstereceğine inandığını söyledi.
Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük’ün konuşmasının ardından Strateji Geliştirme Daire Başkanı Şenol Bayram Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi 2022-2026 Stratejik Planını anlattı.
Strateji Geliştirme Daire Başkanı Şenol Bayram’ın sunumunun ardından Kalite Koordinatör Yardımcısı Ekrem Öztürk Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi (BKYS) ve saha ziyaretlerinin koordinasyonunun sağlanması hakkında idari birim yöneticilerine bilgiler verdi. (HABER MERKEZİ)