Kırşehir Cacabey Gençlik Merkezi’nde yapılan eğitimlerle çocukların oyun oynayarak farklı gelişim alanlarına katkı koyması amaçlanıyor.
Kırşehir’de sosyal ve kültürel gelişimin öncülüğünü üstlenen Gençlik Merkezi’nde Zeka ve Akıl Oyunları eğitimleri devam ediyor.
Kırşehir Cacabey Gençlik Merkezi bünyesinde çocuklar “Zeka ve Akıl Oyunları” eğitimlerini alabiliyor. 
UZMAN GÖZETİMİNDE: 3-4 / 5-6 / 7-8 ve 9/10 yaş çocuk gruplarını kapsayan Zeka ve Akıl Oyunları eğitimlerinde eğitmen Semra hoca bulunmaktadır. Zeka ve Akıl oyunları eğitimleri için detaylı bilgi Kırşehir Gençlik Merkezi’nden alınabilecek.
OYUNLA EĞİTİM: Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, uzmanların, her kişinin eşsiz bir zeka profili olduğuna dikkat çektiklerini belirterek, zekanın eğitilebilir ve geliştirilebilir yönüne dikkat çekildi. Cacabey Gençlik Merkezi’nde yapılacak eğitimlerle çocukların oyun oynayarak farklı gelişim alanlarına katkı koyması amaçlanıyor. Kurslarla çocukların hem eğlenceli hem de eğitici zaman geçirmelerinin sağlanması hedefleniyor.
KURS KAPSAMINDA NELER VAR?
Kurs kapsamında gelişim alanlarına göre zeka oyunları, görsel ve uzamsal becerileri geliştiren oyunlar, dikkat ve sözel becerileri geliştiren oyunlar, mantık yürütme problem çözme oyunları, el-göz koordinasyonu oyunları, sıra dışı düşünme oyunları, hafıza-bellek oyunları, akıl yürütme oyunları ve strateji oyunları ile çocukların zeka yapısının geliştirilmesi planlanıyor.
Cacabey Gençlik Merkezi’ne kayıt ve detaylı bilgi için 0 386 213 50 35 no’lu telefondan ulaşılabiliyor. Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada Akıl ve Zeka oyunlarının çocukların üzerindeki faydalarını tek tek anlattı. (HABER MERKEZİ)