OKUL sporları faaliyet programında yer alan Genç Erkekler Futsal il birinciliği müsabakaları tamamlandı.
Kırşehir Spor Salonunda oynan final karşılaşmalarının sonucunda genç erkekler futsalda il birincisi belli oldu.
Kırşehir Spor Salonunda günün ilk maçı Ahi Evran Anadolu Lisesi ile Osman Yalçın Kaya Anadolu Lisesi arasında oynandı. Karşılaşmayı 3-1’lik skor ile Ahi Evran Anadolu Lisesi kazandı ve genç erkeklerde il dördüncüsü oldu.
Günün ikinci aynı zamanda genç erkekler futsalın final maçı Aşıkpşa Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi ile Mucur Şehit Ramazan Karaca Anadolu Lisesi arasında oynandı. Son derece çekişmeli ve heyecanlı geçen karşılaşmayı Mucur Şehit Ramazan Karaca Anadolu Lisesini 3-1 ile mağlup eden Aşıkpşa Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi oldu.
Bu sonuçların ardından genç erkekler futsalda il birincisi Aşıkpaşa Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi, ikinci Mucur Şehit Ramazan Karaca Anadolu Lisesi, üçüncü, Ahi Evran Anadolu Lisesi ve dördüncü Osman Yalçın Kaya Anadolu Lisesi oldu.
Karşılaşmanın sonunda dereceye giren okullara kupa, madalya ve başarı belgelerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Faruk Şahin, spor şube müdürü Kerim Kocabıyık, okul sporları il temsilcisi Sinan Güneş ve okulların beden eğitimi öğretmenleri ile antrenörlerimiz tarafından verildi.
Dereceye giren okullarımızı tebrik eder, grup müsabakasında başarılar dileriz. (HABER MERKEZİ)