Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, 18-19 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrencilere başarı diledi.

Yarın ve Pazar günü gerçekleştirilecek YKS’ye girecek öğrenciler için mesaj yayınlayan Başkan Selahattin Ekicioğlu, açıklamasında şunları ifade etti:

“Kırşehir’i eğitimde marka kent yapan öğrencilerimizin geleceklerini belirleyecek olan YKS bu yıl 18-19 Haziran 2022 (Cumartesi-Pazar) tarihinde yapılıyor. Çağdaş ülkelerin gelişmişlik düzeylerini belirleyen en önemli faktörün eğitim olduğunun bilincindeyiz. Unutmayın ki Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de söylediği gibi çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşabilmek için bilim ve teknolojideki değişimleri yakalamak ve yeni olanakları üretebilmek sizlerin sayesinde mümkün olacaktır. Hem ilimizin hem de ülkemizin gelişimine katkı sunmak için eğitimin en önemli aşamalarından birisi de sizlerin meslek tercihlerinin belirlendiği üniversite sınavıdır. Hafta sonu sınav giriş ve çıkış saatlerinde öğrencilerimize ve velilerimize Belediye Halk Otobüslerimiz ücretsiz hizmet verecektir. Bütün öğrencilerimize girecekleri sınavlarda üstün başarılar diliyorum.” (HABER MERKEZİ)