Okullardaki çalışmaları yakından takip eden Milli Eğitim Müdürü Alpaslan:

“Alınan önlemlere uyulursa 
yüz yüze eğitime tamamen 
dönebileceğimizi umut ediyorum”

Kırşehir Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan ve Şube Müdürleriyle birlikte şehrimizdeki okulları ziyaret ederek, hem çalışmaları hem de sorunları yerinde tespit ediyor.  
Okul öncesi ve birinci sınıfların uyum haftası eğitimleri başladı. Bu eğitimleri yerinde görmek ve Kovid-19 salgınında okullarda alınması gereken önlemleri ve yüz yüze eğitim sürecini yerinde incelemek amacıyla İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, Öğretmen Ziya Kılıçözlü İlkokulu ile Defne Kılıçözlü Anaokulu’nu ziyaret etti. 
İl Milli Eğitim Müdürü Alpaslan eş zamanlı olarak Şube Müdürleriyle birlikte okul ziyaretleri gerçekleştirdiler. Bu ziyaretler; Hürriyet İlkokulu, Süleyman Türkmani İlkokulu, Borsa İstanbul Zernişan-Vakkas İlkokulu, 24 Aralık Atatürk İlkokulu ve Şeyh Edebali Anaokullarına yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Alpaslan ve Şube Müdürleri ziyarette velilerle, öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet etti.
  İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, "Kovid-19 salgını sebebiyle geçtiğimiz eğitim dönemine uzaktan eğitim yolu ile devam etmek zorunda kaldık. Okullarımız öğrencilere hasret kaldı. Okullarda yüz yüze eğitim süreci ile eğitime başlayan öğrencilerimiz, okullara canlılık getirdi. Bakanlığımızın, müdürlüğümüzün ve okullarımızın aldığı tedbirler ve halkımızın alınan önlemlere uyması ile yüz yüze eğitime tamamen dönebileceğimizi umut ediyorum."  dedi.
Okullarda alınan önlemlerden memnuniyetini dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan ve Şube Müdürleri 6 Eylül’de başlayacak eğitim ve öğretim yılının bütün öğrencilere ve eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi. (HABER MERKEZİ)