Ahi Evran Üniversitesi’nin BKYS ve AYDEP projeleri büyük ilgi görüyor

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin yerli ve milli projesi olan Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi (BKYS) ile Ahi Yeterliğe Dayalı Eğitim Yönetim Sistemi Projesi (AYDEP) Ankara Üniversitesi tarafından yoğun ilgi gördü.

Geçtiğimiz günlerde toplantıda bir araya gelen Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ile Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar, karşılıklı fikir alışverişi sonucunda Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin yoğun emeklerle ortaya koyduğu ve büyük bir başarı elde ettiği BKYS ile AYDEP’in her iki üniversite arasında paylaşılması ve ortak çalışma kararı aldı.

Karar sonucunda 4 Ağustos 2022 tarihinde Ankara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Fener, Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Ali Sınağ, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Hakan Kaçak ve Dr. Sevgi Ernas üniversitemize bir ziyaret gerçekleştirdi.

 Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Kalite Yönetim Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil ve ekibinin karşıladığı Ankara Üniversitesi ekibi ile Genel Sekreterlik Toplantı Salonunda bir araya gelindi.

Toplantıda Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi (BKYS) hakkında Kalite Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Şimşek, Ahi Yeterliğe Dayalı Eğitim Yönetim Sistemi Projesi (AYDEP) hakkında da Kalite Yönetim Koordinatörlüğü üyesi Dr. Öğr. Üyesi İsa Bahat bir tanıtım sunumu yaptı. (HABER MERKEZİ)