Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Kalite Yönetimi Koordinatörlüğü tarafından İç Değerlendirme Sistemi Çalıştayı yapıldı. 27 – 28 Eylül 2022 tarihleri arasında iki gün süren çalıştayın açılışı Neşet Ertaş Konferans Salonunda gerçekleşti.

Çalıştaya Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük, YÖKAK Kurumsal Dış Değerlendirme ve Dış Değerlendirme Kuruluşları Tescil Birimi akademik uzmanları Doç. Dr. Dilek Avşaroğlu Erkan ve Dr. Öğr. Üyesi Gonca Uludağ, Yozgat Bozok Üniversitesi ve Kayseri Üniversitesi kalite ekibi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Kalite Yönetim Koordinatörlüğü ekibi, akademik ve idari personel ile çalıştayda yer alacak Kalite Öğrenci Elçileri katıldı.

YÖKAK Kurumsal Dış Değerlendirme ve Dış Değerlendirme Kuruluşları Tescil Birimi akademik uzmanı Doç. Dr. Dilek Avşaroğlu Erkan çalıştayda bir konuşma yaparak Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin kalitede geldiği nokta hakkında bilgilendirme de bulundu. Geçmiş dönem iç değerlendirme sorularının değerlendirildiği ve yeni dönem sorularına yönelik açıklamaların yapıldığı toplantı sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, YÖKAK temsilcileri Doç. Dr. Dilek Avşaroğlu Erkan ve Dr. Öğr. Üyesi Gonca Uludağ’a emeklerinden dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

İç Değerlendirme Sistemi Çalıştayı ikinci gün farklı salonlarda yapılan çalıştaylarla devam ediyor.

 Muharrem Ertaş Salonunda ‘’EFQM Standartları’’ Çalıştayı, Süleyman Türkmani Salonunda ‘’YÖKAK Standartları’’ Çalıştayı, Şeyh Edebali Salonunda ise “ISO Standartları’’ Çalıştayı yapılarak geleceğe dair kalite projeksiyonları ortaya konuyor. Çalıştay bugün yapılacak çalışmaların ardından sona erdi. (HABER MERKEZİ)