Hentbol, voleybol ve birçok sportif faaliyetlerde güçlü bir alt yapısı ve fiziki imkanı olan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, kapılarını ilimize de açarak Kırşehir’de yapılan sportif faaliyetlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ile Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereği 2019-2020 Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele edecek olan Mucur Yabanlıspor Futbol Takımı artık tüm müsabakalarını Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Stadyumunda gerçekleştirecek.
Sportif anlamda fiziki tüm olanaklara sahip olan üniversitemiz, ilimizin de sportif faaliyetlerini destekleyerek maddi ve manevi tüm imkanlarını ilimizin kullanımına sundu.
Konu hakkında bir açıklamada bulunan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversitemizin akademik ve idari anlamda profesyonel olarak sportif başarılara sahip olduğundan bahsederek üniversitemiz imkanlarının ilimizin ihtiyaçları doğrultusunda kullanılmasına hazır olduğunu söyledi.
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin ilimizde tüm sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri desteklediklerini anlatan Rektör Karakaya, Mucur Yabanlıspor Futbol Takımının yeni sezonda karşılaşacağı müsabakalara ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını söyleyerek Mucur Yabanlıspor Futbol Takımına Bölgesel Amatör Liginde başarılar diledi.
Öte yandan Bölgesel Amatör Lig’te bu sezon Kırşehir’i temsil edecek olan Mucur temsilcisi Yabanlıspor yöneticileri de Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya, üniversite stadını kendilerine tahsis ettiği için teşekkür ettiler ve herkesten de maddi ve manevi destek beklediklerini ifade ettiler. (HABER MERKEZİ)