Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı personeli, Türk Standardlar Enstitüsü tarafından verilen TS EN ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Temel Eğitimi ile TS EN ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi İç Tetkik Eğitimini tamamladı. 
Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı personeli eğitimler sonucunda verilen sertifikaları, 29 Kasım 2021 tarihinde Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ile Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük’ün elinden aldı.  
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Erkan Kuloğlu, aldıkları eğitim hakkında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya bilgiler vererek konu ile ilgili dokümantasyonları sağladıklarını ve iç tetkik yaptıklarını kaydetti.
Kalite ve gıda güvenliği bilincini üniversitemiz personelinde arttırmak ve kalitenin her alanda yayılmasını sağlamak amacıyla kurum personelinin böyle bir eğitim almasından mutlu olduğunu söyleyen Prof. Dr. Vatan Karakaya, eğitimlerini başarıyla bitirmiş personeli tebrik etti. Personelinin her zaman yanında olduğunu ve bu tür çalışma ve etkinliklerde personelini desteklediklerini kaydeden Rektör Karakaya, kalite çalışmalarının üniversitemizin her alanında uygulanıyor olmasından memnuniyet duyduğunu ifade etti.
Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya ve Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük, eğitimleri tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan personele sertifikalarını verdi.
Daha sonra Genel Sekreterlik makamında devam eden sertifika töreninde Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük, eğitimlerini tamamlayan personele sertifikalarını verdi. Her personeli tek tek tebrik eden Küçük, personele çalışmalarında başarılar diledi. (HABER MERKEZİ)