Geçtiğimiz yıllarda Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin Bölgesel Kalkınma ve İhtisaslaşma Projelerinden biri olan Jeotermal Sera Projesinin hayata geçirilmesinde iş birliği içinde olduğu Agronet Seracılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Eygün, iş birliğini sürdürmek amacıyla Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya bir ziyaret gerçekleştirdi. 
6 Aralık 2021 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt ile Viaveri Teknoloji Kurucu Ortağı Mertkan Acar, BİB Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Erzurumluoğlu, BİB Teknoloji Proje Koordinatörü Mehmet Akif Köylü ve beraberindekiler katıldı.
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ile iş birliği içinde olmaktan memnun olduklarını belirten Agronet Seracılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Eygün, Yapay Zeka Destekli Sera Görüntü İşleme Projesinde de üniversitemizin desteklerini beklediklerini ifade etti.
Jeotermal Sera Projesinde ilimize istihdam kazandırdıklarını, işçi ve eğitim, stajyer öğrenci, analiz ürün pazarlama, bürokrasi ile tasarım ve dizayn desteğini Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin sağladıklarını kaydeden Eygün, Yapay Zeka Destekli Sera Görüntü İşleme Projesi ile yeni nesil teknolojiyi seracılıkta kullanmaya başlayacaklarını vurguladı. 
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ile ikili ilişkilerinin her zaman devam edeceğini söyleyen Agronet Seracılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Eygün, verdikleri destek ve sağladıkları iş birliği için Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya ve ekibine teşekkür etti.
İlimizin kalkınması adına organize edilen her türlü iş birliğinin içinde yer almaktan mutlu olacaklarını belirten Prof. Dr. Vatan Karakaya, Yapay Zeka Destekli Sera Görüntü İşleme Projesinde de ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karakaya, Agronet Seracılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Eygün ve beraberindekilere teşekkür etti. (HABER MERKEZİ)