Kırşehir Belediyesi tarafından organize edilen 200 yayınevi ve 50 yazarın katıldığı Kitap Günleri isimli fuarda, üniversitemiz akademik personeli de yer aldı. 13 – 22 Mayıs 2022 tarihleri arasında Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezinde gerçekleşen Kitap Günleri fuarında, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel ile öğretim üyeleri Prof. Dr. Fazıl Yozgatlı, Doç. Dr. Murat Tuğluca ve Dr. Öğr. Üyesi Halit Ertuğrul kitapseverlerle buluştu.

Kırşehirli vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kitap fuarında birçok yazar, söyleşi ve imza günü gerçekleştirdi. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel ile öğretim üyeleri Prof. Dr. Fazıl Yozgatlı, Doç. Dr. Murat Tuğluca, 15 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirdikleri imza gününde kitapseverlerle bir araya geldiler.

Kitaplarını okurları için imzalayan akademik personelimiz, bu tür etkinliklerin Kırşehir için oldukça önemli olduğunu vurguladılar.

Her gün farklı yazarların imza ve söyleşi etkinliği düzenlediği Kitap Günleri fuarında, 21 Mayıs 2022 tarihinde Üniversitemiz akademik personeli Dr. Öğr. Üyesi Halit Ertuğrul söyleyişi etkinliğinde Kırşehirlilerle buluşacak. (HABER MERKEZİ)