İnsan odaklı eğitim anlayışıyla yola çıkan, bilimsel üretime katkı sunan, bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacak projeler üreten ve eğitimde kaliteyi güvenceleyen Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi tercih döneminde üniversite adayı öğrencilerle bir araya geldi. 1 Ağustos 2022 tarihinde Cacabey Meydanında Tercih ve Tanıtım Standı açan, üniversite tercihi yapacak öğrencileri ve ailelerini bilgilendirdi.
Anadolu Üniversiteler Birliği'nce (AÜB) düzenlenen Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı kapsamında AÜB’e bağlı üniversitelerin şehirlerini de ziyaret ederek Tercih ve Tanıtım Standı açan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, tercih edilebilirliğini artırmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor. 
1 Ağustos 2022 tarihinde Cacabey Meydanında öğrencilerle bir araya gelen Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi akademik ve idari birim personeli, tercih yapacak aday öğrenciler ve ailelerine üniversitemizin imkânları ve hizmetlerini anlattı. 
Stantta fakülte ve bölümlerden akademisyenler, öğrencilere tercihlerinde yardımcı oldu. Tercih ve Tanıtım Standımızı ziyaret ederek üniversitemiz hakkında bilgi alan aday öğrenciler, stant sayesinde üniversitemizin fiziki ve genel durumu, eğitim hizmetleri, akademik kadrosu ile teknik ve fiziki donanımı hakkında bilgi sahibi olduklarını söylediler. Tercih ve Tanıtım Standımızı ziyaret ederek personelden bilgiler alan aday öğrenci ve ailelerine, tarafından hazırlanan çeşitli materyaller, broşürler ve hediyeler verildi.
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Standı, 1- 2 Ağustos 2022 tarihlerinde Cacabey Meydanında aday öğrencileri bekliyor olacak. (HABER MERKEZİ)