Kırşehir’in CHP’li Belediye Başkanı millete hizmet götürmeye devam ediyor.

Şehrimizin birçok mahalle ve sokaklarında yol yapım ve yenileme çalışmaları devam ederken, Bağbaşı Mahallesi TOKİ evlerinin olduğu semte Pazaryeri yapımı çalışmaları da bitme noktasına gelmiş vaziyette.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun seçim öncesi verdiği vaatlerinden olmasa bile, Bağbaşı Mahallesi halkının ihtiyacı olarak gördüğü ve halka hizmet şiarı ile hareket ederek çalışmalara başladığı Pazar yerinin zemin düzenleme, tezgah üzerlerinin kapatılması gibi çalışmaların hızla devam ettiğini izliyoruz.

Öyle ya, belediyenin en önemli görevleri arasında düzenli bir kent yapısı gelmektedir.

Bunun için; temiz bir çevre, evlerin musluklarından akan suların kullanılabilir olması ve dağıtımı, şehir içerisinde yer alan kanalizasyonlar, yollar belediyenin sorumluluğu altındadır. Eğer şehir içi cadde ve sokak yollarında herhangi bir bozukluk varsa yolların tamir edilerek kullanılır hale getirilmesi, halkın sağlığı bakımından zararlı böceklere karşı sokakların ilaçlanması, semt pazarlarının kurularak işler hale getirilmesi ve tüm bu yerlerde çalışanlarıyla birlikte düzenin sağlanması belediyenin görevlerindendir.

Sadece bunlar mı?

Görev yaptığı kentin sorumluluk bilinci ile hareket ederek imar düzenlemesini yapar, halkın şehir içi ulaşım sorunlarını çözer, şehrin ekonomik olarak kalkınması için duyulan ihtiyaçları karşılarken, sanayi yatırımı alanlarını belirler ve projesini hazırlar.

Kırşehir’in CHP’li Belediye Başkanı göreve seçildiği günden beri tüm bu görevlerini başarılı bir şekilde yerine getirmekte olduğunu görmekteyiz. Belediyenin ulaşım, itfaiye ve zabıta hizmetlerinin gereği gibi yapılırken, sosyal ve kültürel alandaki hizmetlerin ise olanca zenginliği ile yerine getirildiğini yakından takip edilmektedir. Tüm bu hizmetlerin takdire şayan olduğunu da belirtmeden geçmek olmaz elbette.

Yerel seçimlere iki yıldan az bir zaman kaldı, belediye sorumluluk alanına giren ve halkın ihtiyaç duyduğu hizmetlerine daha fazla hız vermesi elzemdir. Tabi burada belediyenin yaptıklarını başarılarını yazıp çizerek okurla paylaşıyoruz, bir de yapamadıklarını yeri geldiğinde yine bu sayfada yazıp çizerek okurla paylaşmayı ihmal etmeyeceğiz.