İkinci yarının ilk maçında çarşamba günü çok önemli bir maça çıkacağız rakibimiz Turgutluspor.
Turgutluspor bizden 3 puan fazlasıyla ligin 3’üncü sırasında yer alıyor. Bu maçı kazanmamız halinde rakibimizi puan olarak yakalamış olacağız.
Bu maç 2’nci devreye iyi bir başlangıç yaparak başlamak ve galibiyet serisi yakalamamız adına da çok önemli bir maç olacak.
Çok zor bir maç olacağı kesin. Ancak bizim oyuncularımızın kalitesi ve oynadığı futbolu göz önünde bulunduracak olur isek favori olan tarafın biz olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.
Devre arasında oyuncularımız çok iyi bir kamp döneni geçirdiler bu durum oyuncularımıza olumlu yönde katkı sağlayacaktır.
İlk maçta yaşanılan bir takım olumsuzlukları burada tekrar tartışmak veya gün yüzüne çıkarmanın hiç bir anlamı yok. Biz Ahi şehriyiz ve misafirlerimizi bize yakışan şekilde ağırlayacağız. Sonuçta herkes kendine yakışanı yapar.
Maça gelecek olur isek Volkan ve Erbay kart cezaları nedeni ile bu maçta kadroda yer alamayacaklar.
Kırşehir Belediyespor’umuz devre arasında Eren Taşkın ve Bilal Özer ile anlaşmaya vardı. Umuyorum bu iki oyuncumuz bize katkı saylayacaktırlar. Eren Taşkın son olarak K.Maraş’ta oynadı, öncesinde Eyüp, Etimesgut ve Fatih Karagümrük gibi takımlarda oynayan oyuncumuz orta saha sol iç ve açık oynayan bir oyuncu. Bilal Özer ise Karaköprüspor’dan geldi 20 yaşında genç bir oyuncumuz bu da sol bek oynuyor.
Bilal Gülden’i bonservisi ile birlikte Düzcespor’a, Muhammet Apuhan’ı Mardin Fosfatspor’a ve M. Fatih Bayat’ı da Fatsaspor’a kiralık olarak verdik. Kiralık olarak verdiğimiz oyuncularımız gelecek seneye hazır olmaları açısından bunun doğru bir hamle olduğunu düşünüyorum.
Taraftarlarımızın bizden beklentileri elbette yüksek ama şunu bilmelerini isteriz ki Kulübümüzün hiçbir gelir kaynağı yok. Tek destek olan Kırşehir Belediyemiz. Bu yüzden imkânlarımızı zorlayarak elimizden gelenin çok fazlasını yapmaya çalışıyoruz.
Görüşme halinde olduğumuz oyuncular da var. Ancak maliyetleri çok yüksek.
Transfer sezonu devam ediyor şunu da rahatlıkla söyleyebilirim ki sakatlık, hastalık veya olağan üstü bir durum olmadığı sürece play-off kesinlikle oynar bu takım.
Bunu teknik heyetimizin çalışma sistemi ve oyuncularımızın performanslarını birleştirdiğimizde rahatlıkla söyleyebilirim.
Biz Turgutluspor ile oynadığımız gün lider Eyüpspor, Pazarspor deplasmanında olacak. 
Diğer taraftan Vanspor, Tarsus ile, Sivas Belediyespor, Kırklarelispor ile Pendikspor, Serikspor ile Sakaryaspor da 1922 Konya ile oynayacak dolayısı ile çok önemli bir hafta başlangıcı olacak.
Maçı kazanmamız halinde ligde belki de 3.üncü sıraya kadar yükselme şansımız var.
Gerek teknik ekibe gerekse de oyuncularımıza güvenimiz ve desteğimiz tamdır umuyor ve diliyorum ki bu maçı kazanıp üst sıralardaki yerimizi sağlamlaştıracağız.
Takımımıza başarılar diliyorum.