Eyüspor, Tarsus ve Kırklarelı yenilgisi sonrası artık puan kaybı yaşamamanız gerektiğini söylemiştik.
Elbette ki lig devam ettiği sürece tüm takımlar olduğu gibi bizde puan ve puanlar kaybedeceğiz. Ancak bu puan kayıpları ne kadar az olur İse yukarıdaki sıralamamız o kadar iyi olur.
Dolayısı ile yukarıda da dediğim gibi 3 mağlubiyet sonrası direk rakibimiz olan Vanspor’u Van’da yendikten sonra play-off şansı için son şansı için puan ve puanlar almak için maça gelen Pazarspor’u kendi sahamızda net bir skor ile 3-0 yenip, 3 puan almak çok güzeldi. Belki bu artılarımız kadar daha atabilirdik sonuç olarak 2 maçtır üst üste zor rakipleri yenmek Sakaryaspor maçı öncesi müthiş bir moral oldu bizim için...
Son 2-3 haftadır takım üzerine koyarak devam ediyor. Bu seri galibiyetimiz inşallah devam eder. Bizim galip geldiğimiz hafta da rakiplerimizden Turgutlu ve Bodrum’un yenilmesi bizim açımızdan kazançlı idi. Ancak rakiplerimizin ne yaptıklarına bakmadan her maçı final havasında oynayıp hedefimize adım adım ilerlemek istiyoruz.
Sonuçta ligin 2’ncisi ile 8’incisi arasında sadece 6 puan var ki bu da play-off heyecanının ligin son haftasına kadar devam edeceği anlamına geliyor. Bu yüzden her maçı final maçı gibi oynamalıyız.
Ben geçen hafta ki yazımızda da demiştim bizim puan kaybettiğiniz takımlar play-off’un için de bulunan takımlar ile maç yapacaklar dolayısı ile her maç çok önem arz ediyor.
Hafta içi yani Perşembe günü (yarın) Sakarya ile belki de ligin kalan en önemli maçına çıkacağız. Sakarya da bu hafta uzatmalar da attığı gol ile Bodrum karşısında 3 puan almıştı.
Moral anlamında onlarda önemli bir 3 puan almış oldular.
Sakarya oynadığı son 12 maçta yenilmedi buda onlar için çok önemli. Çok zor bir maç olacak ama Sakarya'yı kendi sahasında yenecek güze ve oyuncu kalitesine sahip olduğumuzu söyleyebilirim. Sakarya ile kendi sahamızda oynadığımız ilk maçta maalesef şanssız bir şekilde 1-0 yenilmiştik. En kötü deplasmanda bu maçı kaybetmememiz lazım.
Futbolun içinde 3 sonuçta mevcut. Ben inanıyorum bu son 2 maçta da oynadığımız oyunu ve mücadele ruhunu sahaya yansıtabilir isek ben kesinlikle en kötü 1 puan ile döneceğimi düşünüyorum.
Özelikle son iki maçta oyuncularımızın oynamış olduğu oyun ve mücadelesini tebrik ediyorum.
Bu güzel oyunumuzu ve mücadelemize devam ettiğimiz sürece play-off’un için de hep var olacağız.
Sakarya bu ligin en iyi takımlarından biri ancak biz onları yener isek hem onların üstüne çıkmış hem de 12 maçtır yenilmemezlik serisini de sonlandırmış olacağız. Zor mu elbette ki zor ancak imkansız değil.
Takımımızda Mehmet  Alaeddinoğlu ve Üstün Bilgi'nin sakatlıkları nedeni ile bu maçta oynayamayacak olmaları bizi üzdü. Ancak Hocamızın bu oyuncuların yerlerine koyacağı oyuncularımızda ellerinden gelenin çok fazlasını yapacaklarına inanıyoruz.
Ben şimdiden takımımıza başarılar diliyorum. Umuyor ve diliyorum ki buradan da puan veya puanlar ile döneceğiz.