Ülkemiz dost görünen düşmanların saldırısı altında. Bu günler bayrak günlerdir, Rabbim bu vatanın ekmeğini yiyip, suyunu içip kahpelik yapanların yüzlerini güldürmesin, ocaklarına ateş düşürsün, vatan için kanı toprağa düşen askerime polisime adsız kahramanlarıma sonsuz teşekkür ederim. Onların sayesinde evimizde işyerlerimizde çarşıda pazarda huzur içerisinde yaşıyoruz. Şehidime rahmet, gazime sağlıklı ömürler dilerim.
Sabahın seherinde Fetih Sureleri okuyarak askerime dualarla yardım eden, maneviyatı güçlü olan bütün vatan evlatlarına büyüğünden küçüğüne dostlarıma da teşekkür ederim.
Ülkem insanı bu günlerin birlik beraberlik günleri olduğunu çok iyi biliyor ve bir yumruk olup kenetlendi desem yanılmam. Tabi bunun yanı sıra kendi kanından şüphe eden, kimliğinden korkan yok mu? Tabi ki de var. Dostlar kötü günde belli olurmuş, tarih bu ülke için harbe çıkmış ordusunun aleyhine konuşan zavallılarla dolu olduğunu af etmedi etmeyecek, onlarında hesaba çekileceği günleri göreceğiz.
Dün kapımızda yalvaranlar bugün ülkem ve askerim aleyhine konuşabiliyorlar. Ekmeksizler, yapılan iyilikleri unutup kalbi taş kesilenler unutmayın. Bu boran tufan bir gün dağılacak, işte o zaman siz bu ülkeden ve askerinden polisinden korkun. Ne acı ki bu ülke idaresi sizin çektiğinizi haykırırken, siz bu ülkeye sırtını döndüğü an arkadan hançer sokanlar oldunuz. Unutulmayacak karaktersizliğe imza attınız, bunu bir tarafa yazın, sizin de hesabınız kesilecek asla unutmayınız.
Bizim aynı vatan toprağında kutsalımızı kutsal sayan dini, dili, mezhebi, ırkı ne olursa olsun kimse ile bir derdimiz yok. Bizim derdimiz ülkemizde terör destekçisi, olup dış güçlerin verdiği gazla ülkemde kargaşa yaratıp, paçavra bez parçasını, bayrak diye sallayan kanı bozuk şerefsiz niyetlilerle, onlara köpek bile demiyorum. Çünkü köpekler sahiplendikleri yere asla ihanet etmezler.
Köpeklerden bile aşağılık mahlûklardır bunlar ve sevicileri, bu vatana ihanet eden soysuzlar, bekleyin az aldı soyunuzun tükenmesine. Avrupa ülkelerine ve dünya şeytanına kölelik yapan insan müsveddeleri Irak halkı da ülkesine ihanetinin bedelini nasıl ödedi, çıplak gözle bütün görsel medyada izlemişsinizdir. Onların ne hale düştüğünü, ne halde olduklarını…
Şehrime ve etrafına bak görürsünüz her biri çöp bidonlarının başında. Her biri sokakta çocukları dilendirip geçim sağlama peşindeler. Onursuzca yaşamayı hak edenler, ülkemin çeşitli yerlerinde ikamet etmeye çalışırken bu ülkenin misafirperverliğini unutup hoyratça yaşamayı tercih edenleri de unutmamak lazım.
Adamlar maşallah gelecek endişelerinin olmamasından mı dersiniz, yoksa bu ülke için yapılan gelecek planlamasından mı dersiniz, ne söylerseniz söyleyin her sene bir çocuk doğurtturarak adeta her evde bulundukları ikametlerde koloni oluşturma gayretine girmişler.
Bir ailenin etrafına bakıyorsun en az beş-altı çocuk, bir de karnı burnunda kadın ve kadınlar. Ülkemde yaşanan bazı olumsuzluklar sebebi ile son dönemde cadde ve sokaklarda yabancı menşeili yani Ortadoğu kökenli insanların topluca gezmeleri bela arar tavırları, biraz içine kapanır gibi olmuşlar. Tabi bu bir korkunun göstergesi devlet yetkililerimizin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde ortaya çıkan bir gerçektir.
Bunları “Saldım çayıra Mevlam kayıra” deyip boş bırakmamak onları kontrol altında tutmak devletimin birimlerinin görevleridir. Keşke bunları ülkemin her tarafına başı boş şekilde yayılmasına izin verilmemiş olsaydı. İnşallah Barış Pınarı Harekâtı ile bu yapılanma son bulacak düşüncesindeyiz.
Allah ordumuza güç, kuvvet versin.
Buradan özellikle şunu belirtmek isterim ki gerçekten “Her Türk asker doğar” sözü sosyal medyada destek gösteren insanımın ve kuruluşların sayesinde bir kez daha belgelendi. Anam seksen yaşını geçkin her gün Fetih Suresi okuyor, dua edip ağlıyor.
Bu vatan için canını ortaya koyan vatan evlatlarına selam olsun. Sizler vatan için kanınızı, canınızı ortaya koyarken sizi seven; vatanını, milletini seven görünmez güçler de sizlere dualarla destek oluyorlar. Bu kudret ve inanç oldukça bu vatan, bu millet asla yıkılmaz, yıkılamaz.
Bu milletle ve vatanla topraklarına göz diken şerefsizlere duyurulur.