Kırşehir Belediyesporumuz bu Pazar Sultanbeyli Belediyespor’u konuk edecek. Maç 13.30 da Ahi Stadı’nda olacak.
Ligin ikinci yarısına çok güzel bir başlangıç yapıp önce Orduspor’u, sonra da deplasmanda Adıyamanspor’u yenerek ligin zirvesine oturan Kırşehir Belediyesporumuz bu hafta sonu da kendi saha ve seyircimiz önünde alıp zirvedeki yerini sağlamlaştıracaktır.
Geçen hafta Adıyamanspor karşısında oynadığı futbol ile göz dolduran takımımız inşallah orda oynadığı oyundan fazlasını bu haftaki maçta da sergileyeceği ümidini taşıyoruz.
Sultanbeyli Belediyespor maçı elbette ki Adıyaman maçından zor olacak. Kesinlikle rehavete kapılmadan, haddimizi bilerek ve kendimize yakışır şekilde oynayıp maç sonunda 3 puanı hanesine yazdıran taraf olmalıyız.
Sultanbeyli Belediyespor 28 puanla 7. sırada bulunuyor. 19 maçta 7 galibiyet,7 beraberlik ve 5 de mağlubiyet alarak ligin zirvesini zorlamaya devam edeceğe benziyor.
Sonuçta İstanbul takımlarının durumları her zaman iyidir ve Allah korusun bize sorun yaşatabilirler.
Bu maçın bir önemi de Sultanbeyli de ilk maçta kaybettiğimiz 2 puanı alıp bu takımı ligin alt taraflarına itmemiz olacaktır.
Hiçbir maç kolay değil bu yüzden çok dikkat etmemiz lazım.
Kadro şimdi çok daha kaliteli oldu ve inanılmaz bir forma savaşı yaşanıyor, bu da takımımıza büyük fayda sağlayacak. Takıma yeni katılan Emrah Kaya’da hocanın şans vermesi durumunda kadroda yerini alabilecek.
Takımımızda Sinan'ın hafif sakatlığı var durumu maç günü belli olacak inşallah o da takımla birlikte olacaktır.
Takımımızda eksik sakat ve cezalı oyuncunun bulunmaması da çok iyi.
Şuan işler yolunda. İnşallah sorunsuz bir şekilde bu maçı kazanıp zirvedeki yerimizi daha da sağlamlaştırırız.
Geçen hafta Adıyaman maçında müthiş bir oyu sergileyen takımız bu hafta kendi evinde daha da iyi bir performans gösterecektir.
Yukarıda da değindiğimiz gibi bundan sonraki maçların hiç biri kolay olmayacak, ancak her zaman dediğimiz gibi liderliğimizin devam etmesi için kendi sahamızda hiçbir maçı kaybetmememiz gerekir.
Ben öncelikle geçen hafta Adıyaman deplasmanında güzel bir futbol ile 3 puan alan ve bize mutluluk yaşatan takımımızı tebrik ediyorum. İnşallah bu maçı da alıyoruz ve durmak yok liderliğe devam diyoruz.
Kırşehir Belediyesporumuz oyuncularına teknik kadroya yürekten başarılar diliyorum.