Yerel seçimler bitti ve şehir artık önümüzdeki en önemli şeye yani futbola odaklandı.
Kırşehir Belediyesporumuzun şampiyonluk yolundaki kalan son 4 maçından birine daha çıkacak, maç Pazar günü Ahi Stadında saat 15.00’da.
Ancak bir sorun var, hem de büyük bir sorun. O da bu maçta taraftarımızın olamayacağı…
Rakibimiz Ofspor. İlk maçta bizi 1-0 yenmişlerdi ve oldukça dikkat edilmesi gereken bir takım.
Küme düşme hattında olmaları, maçın seyircisiz oynanacak olması ve şu ana dek halen Kırşehir Belediyesporumuz da yönetsel anlamda ciddi bir ortam sağlanamamış olması bizlerin ve takım üzerinde negatif anlamda baskı oluşturabilir.
Takımımızda sadece Cihad Ateş sarı kart cezalısı bunun dışında sakat veya eksik oyuncumuz bulunmuyor.
Normal şartlarda Ofspor’u yeneriz. Ama şu an için şartlar normal değil gibi gözüküyor.
Yüzdük yüzdük sonuna geldik. Artık son 4 maçta 8 puan aldık mı şampiyonuz.
Rakiplerimizin alacağı sonuca göre belki de 2 hafta sonra bu şampiyonluğu kutlayabiliriz.
Ama sıkıntılar var!
Yukarıda değindiğimiz konulara ilave yönetsel anlamda bir sıkıntı var. Bunun bir an evvel en azından maç gününden önce çözülmesi lazım.
Takıma Belediye bir başkan mı atayacak, yoksa dışarıdan biri mi atanacak henüz net değil.
Kim bilir belki de takımı bir başka Kırşehirspor sevdalısı alır. Bu konular net değil. Bu ve benzer durumlar başta en yakın takipçimiz olmak üzere diğer takipçilerimizi memnun ediyor. Bir an evvel bu durumdan kurtulmalıyız.
Tüm ayak oyunlarına hakem hatalarına ve gözlemci raporlarının yanlı tutulması vs. ne kadar yapılan yanlış varsa Kırşehir Belediyesporumuz oyuncuları bunların üstesinden gelip çıkıp aslanlar gibi maçını oynayıp 3 puanı alacaktır.
Kırşehir Belediyesporumuzun onuru ve yüreği ile oynayan oyuncularının parası ve alacakları elbette ki kalmaz, kalmamalı. Ancak bu durum maç gününe kadar devam ederse ki hiç öyle olmasını düşünmek bile istemiyorum antrenman yapılmadan maça çıkılması anlamına gelir ki buda bizim maçta iyi bir sonuç alamamamıza neden olabilir. Biz bu yazıyı kaleme aldığımızda kalecilerimizin antrenman yaptığını gördük inşallah takımda çıkıp antrenmanını yapacaktır.
Buralara gelmek kolay iş değil. Allah korusun buradan düşüş yaşarsak yarın 3-5 milyon da versek bu duruma takımı bir daha getiremeyiz.
Bir an evvel yeni oluşum olmalı ve harekete geçilmeli.
Her geçen zaman şuan Kırşehir Belediyesporumuzun aleyhine işliyor. Birçok duyumlar almamıza rağmen ortada net bir şey yoktu. Biz bu yazımızı yayına gönderdiğimizde hala bir gelişme yoktu…
Umuyor ve diliyorum ki maçtan önce en kötü bugün bir çözüm oluşur yoksa işler gerçekten çok kötü bir hal alacaktır.
Ama gerek Kırşehir Belediye Başkanımız ve gerekse de gayri resmi de olsa takımın başkanı elinden gelenin fazlasını yapacaktır. Şuan için çalışmaların devam ettiğini görüşmeler yapıldığını söyleyebilirim.
Bugün yarın ve maç günü şehri bayraklarla süsleyelim herkes dükkânına Kırşehir Belediyespor bayrağı assın. Takım ve şehrin kenetlendiğini herkes görsün.
Varsın maça seyirci almasınlar, bizim taraftarımız o 5 binleri Kale’de, stadın dışında da toplar ve tezahüratlarını sahaya yansıtırlar.
Son olarak zirveye çıktığımız bu yarışı asla bırakmayacağız ve ligin sonunda şampiyon olacağız bu böyle biline.