AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Ünsal yayımlamış olduğu mesaj da Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili'ne kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşadığını belirtti. Berat Kandili’nin manevi duyguları kuvvetlendirdiği, sevgi, kardeşlik ve barış duygularının da içten hissedilerek yaşandığı müstesna gecelerden biri olduğunu ifade eden Başkan Ünsal, tüm İslam aleminin ve Kırşehirli vatandaşların Berat Kandili’ni tebrik etti.
AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal mesajı şu şekilde:
“Rahmet, bereket ve mağfiret ayları mübarek üç ayları idrak ettiğimiz bu günlerde, Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili'ne kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız.
Berat Kandili; Allah'ın rahmet, lütuf ve mağfiret kapılarını aralayarak kullarını bağışladığı, dualarına karşılık verdiği, günahlarını affettiği mübarek gecelerden birisidir.
Manevi duyguların kuvvetlendiği, sevgi, kardeşlik ve barış duygularının da içten hissedilerek yaşandığı müstesna gecelerimizden olan Berat Kandili’ni vesile bilerek Yüce Rabbimizden bizleri affetmesini dilemeli, kırgınlıklara son vererek İslam âleminin huzuru için dua etmeliyiz.
Bu vesileyle, Kırşehirli hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve bütün İslam aleminin Berat Kandili’ni tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.”