AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, son yağışların ardından il genelindeki bazı köyleri ziyaret ederek hem muhtarlarla görüştü hem de vatandaşların taleplerini dinledi. Ziyaretlerin gönül bağı kurma amacını taşıdığı belirtildi.
AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, il genelinde etkili olan sağanak yağışların ardından kırsal mahallelerde incelemelerde bulundu. Ünsal, beraberindeki heyetle birlikte Yağmurlu Büyükoba, Çadırlı Hacı Yusuf, Karaduraklı ve Sıdıklı Büyükoba köylerini ziyaret etti. Ziyaretlerde köy muhtarlarından bilgi alındı, vatandaşlarla birebir görüşmeler yapıldı.
“Köy ziyaretlerimiz gönül köprüleri kuruyor”
Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Seher Ünsal, her köyde bir gönüle dokunma çabasında olduklarını vurguladı. “Bugün dört köyümüzde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Yağışlardan etkilenen bölgelerde durumu yerinde inceledik. Muhtarlarımızdan bilgi aldık. En önemlisi de hanelerine misafir olduğumuz vatandaşlarımızla hasbihal ettik” ifadelerini kullandı.
“Vatandaşlarımızın yanındayız”
Ünsal, ziyaretlerin sadece fiziki değil, manevi bir anlam taşıdığına dikkat çekerek şunları söyledi: “Köy ziyaretlerimiz, aynı zamanda birer gönül ziyaretidir. Vatandaşlarımızın yanında olmak, hal hatır sormak, gönüllere dokunmak bizim en kıymetli görevimizdir. Taleplerini not aldık, çözüm için adımlarımızı atacağız.”
Yağışların etkileri yerinde incelendi
Özellikle son dönemde etkili olan sağanaklar sonrası kırsal kesimlerdeki durum hakkında bilgi alan Seher Ünsal ve beraberindekiler, gerekli önlemler ve desteklerin ulaştırılması konusunda değerlendirmelerde bulundu. Köylüler ise ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, taleplerini yetkililere iletme fırsatı bulduklarını ifade etti.