Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, kentte etkili olan yoğun yağışların ardından meydana gelen sel ve su baskınlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Ekicioğlu, belediye ekiplerinin tüm kurumlarla koordineli şekilde sahada çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, selden etkilenen vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi için yoğun çaba harcandığını ifade etti.

“Geçmiş olsun Kırşehir” mesajıyla vatandaşlara seslenen Başkan Ekicioğlu, şu ifadeleri kullandı: “Bütün kamu kurumlarımızla birlikte, mağdur olan vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gidermeye çalışıyoruz. Hepimize geçmiş olsun.”
Kırşehir Belediyesi ekipleri, selden etkilenen bölgelerde su tahliye, temizlik ve hasar tespit çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların talepleri ise ilgili birimler tarafından değerlendirilerek çözüme kavuşturuluyor.





