Yavuz Ağıralioğlu Kırşehir’de Konuştu: "Parti Değil, Ciddiyet Lazım"
Yavuz Ağıralioğlu Kırşehir’de Konuştu: "Parti Değil, Ciddiyet Lazım"
İçeriği Görüntüle

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Kırşehir’de Ahi Stadyumunda gerçekleşti. Tören sonrası Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Çiğdem TV mikrofonuna açıklamalarda bulundu.

Kırşehirliler 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını, Ahi stadyumunda büyük bir coşku ile kutladı. Kutlamalara katılan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Çiğdem Gazetesi ve Çiğdem Haber Portalına günün anlam ve önemine dair açıklamalarda bulundu.

“Ülkemizi küllerinden var etti”

Atatürk’ün 106 yıl önceki eseri olan bugünün yaralı bir aslanın tekrar canlanmasıydı diyen Başkan Ekicioğlu: “Osmanlı Devleti yaralıydı. Atatürk’te sahaya indi ve Anadolu’ya çıkarak bu devrimi gerçekleştirdi. Ülkemizi küllerinden var etti. Bunun için minnettarız. Gençliğe bıraktığı en büyük miras Türkiye Cumhuriyeti oldu.  Gençler de bizim geleceğimiz. Bu gençler hep birlikte Cumhuriyet’i ilelebet yaşatacaklar. Bundan dolayı da herkesin bayramını kutluyorum!” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Ayşe Hilal Deliorman