Yıllar yıllar önceydi. 
20 yıl mı desem,
30 yıl mı desem.
Belki de daha fazla oldu.
O yıllarda yalvara yakara Kırşehirspor’un Başkanlığına Hacı Mehmet Gülten ağabeyimiz getirilmişti.
2. Lig’te oynayan Kırşehirspor’da hatırlıyorum da kimler yoktu ki…
Yaşarlar, Abdurrahman Cemler, Muzafferler, Mehmet Koçlar, Faysallar, Alaattinler, Dr. Reşitler, Erdoğanlar, Kenanlar… Daha kimler…
Kırşehirspor’un Genel Kaptanı dostum, arkadaşım Mustafa Altınordu idi.
Kırşehirspor futbolcuları da bugünkü Cacabey Meydanı’nın içiresinde bulunan Arif Başarlara ait eski bir binada ücretsiz yatıp kalkıyorlardı. 
Kırşehirspor Başkanı Hacı Mehmet Gülten’in yazıhanesi de Belediye karşısındaki Cakcaklar Fırını’nın bulunduğu binanın üst katında idi.
Hacı Mehmet Gülten Ağabeyimizin yazıhanesinde her gün, her saat karşısındaki Kırşehirspor futbolcularının kaldığı yeri takip ediyordu. 
İlk yarıda ligin alt sıralarında kalan Kırşehirspor, ikinci yarı öncesi Kulüp Başkanı Hacı Mehmet Gülten, ahbabı oylan Gençlerbirliğispor’un efsane Başkanı İlhan Cavcav’dan 5-6 kaliteli futbolcu alarak ligte kalmayı hedefliyordu. 
Böyle bir süreçten geçerken, daha dün gibi hatırlıyorum gazeteciliğim ilk yıllarında Kırşehirspor’un önceki gün olduğu gibi Vanspor’la Van’da önemli bir maçımız vardı. 
Benim de Kulüp Başkanı Hacı Mehmet Gülten Ağabeyle otobüsle birlikte gidip izlediğim maç öncesi yaşadıklarımı, gördüklerimi burada anlatsam sayfalar dolar. 
Kırşehir’den çıktık Van’a gidiyoruz. Elazığ’a varınca Başkan Gülten Elazığ’ın Koç bayisini aradı. Koç Bayisi de bizleri bırakmayarak, takıma öğle yemeği verdi. Akşam yemeğini de Van’ın Koç Bayii verdi. Böylece takımın yemek masrafını dostları karşılamıştı.
Pazar günü sahaya çıkan Kırşehirspor’a galibiyet primi olarak 25 bin lira vaad eden Başkan Gülten, ilk yarıyı 1-0 yenik kapadığını görünce dayanamadı ve benimle birlikte devre arasında soyunma odasına indik. 
Futbolcularına hitaben bir konuşma yapan Hacı Mehmet Gülten ağabeyimiz, “Çocuklar sizler Van’dan daha iyi onuyorsunuz. Bu maçı alın size 25’er bin lira verecektim, ama priminizi 50 bin liraya çıkartıyorum. Göreyim sizi. Maçı alın da Kırşehir’e sevinçle dönelim” dedi. 
İkinci yarıda sahada bambaşka, fırtına gibi esen bir Kırşehirspor vardı. Erdoğan hemen 50. Dakikada bir gol atarak durumu 1-1’e getirdi. Maçın bitmesine dakikalar kalan Erdoğan yine bir gol daha atarak Kırşehirspor’u 2-1 öne geçirmişti. Ondan sonra sahada gördüklerim ve tribünde yaşananlar hala belleklerimde. Van’a nasıl gitmiştik, nasıl dönmüştük hatırlamıyorum.
Takımı Van’a götüren Mermerler Otobüs firmasının şoförü Cengiz Ağbi’yle muavini Kelengi’nin sevinci de görülmeye değerdi.
Evet, önceki gün Kırşehir Belediyesporumuz Vanspor’u evinde 2-1 yenince, yıllar önce yine Van’da 2-1 kazandığımız maçın anıları aklıma geldi. Ben de bunu sizlerle paylaşmak istedim.
Bu sezonun ilk maçında evimizde 1-0 yendiğimiz Vanspor’u önceki gün bu kez deplasmanda 2-1 yenerek yeniden play-off umutlarını arttıran Kırşehir Belediyespor’un futbolcularını, teknik heyetini, yöneticilerini ve taraftarlarını kutluyor; başarılarının devamını diliyorum.  
*ŞEVKET GÜNER