AK Parti’de Kırşehir İl Başkanlığı için aday adayı sayısının fazla olması çeşitli yorumlara neden oldu!
Kendisinde cevher gören, Kırşehir için değil, şahsı için il başkanlığına talip olanların sayısının çok olmasının AK Parti’ye yarar yerine zarar vereceği endişesini taşıyan, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana bu partiye gönül verenler tarafından da tepkiyle karşılanıyor.
Abooo İl Başkanlığı için kimler aday adayı olmadı ki!
Meğer ne cevherler, ne memleket sevdalıları varmış ta AK Parti’nin ve bizlerin haberi yokmuş!
Dile kolay! 
“Ben varım, sen var mısın?” diyerek ortaya çıkan tam 30 isim…
Allah’tan ki aday adaylığı için süre bitti. Yoksa bu sayı belki de yüzü geçerdi!
Şimdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve davasına inanan gerçek AK Partililer ile menfaatçiler olarak bilinen AKP’liler arasında bir tercih yapılacak ve il kongresine bu isimle gidilecek.
Siyaseti Kırşehir’e hizmet aracı olarak görenlerin itilip kakıldığı, ticaret, makam ve mevkii olarak görüldüğü bir süreçte bu kadar aday bolluğu bizlere neler hatırlatmadı ki!
AK Parti’nin kuruluşunda, bu partinin Kırşehir’de kurulmasına öncülük eden pek çok ismin tek endişesi; her devrin adamı olan, besleme, liboş, bir baltaya sap olamayan, sadece bu partide gözükerek menfaati için kırk takla atan bir AKP’linin aday olarak belirlenmesi.
Böyle bir şey olması halinde AK Parti için sözün bittiği yer olarak yorumlayanların sayısının hiç te az olmadığını bilmem söylemeye gerek var mı?
*ŞEVKET GÜNER