Kırşehir’de CHP’nin değişmez eski il başkanlarından, eski İl Genel Meclisi Üyelerinden, sabah erken kalkıp, gece geç yatan, hiçbir kötü alışkanlığı olmayan A. Gazi Özer, geçtiğimiz Cuma günü yüksek ateş ve baş ağrısı şikâyeti ile Kırşehir Devlet Hastanesi’nin yolunu tutmuş.
Acil Servis’te gördüğü kalabalıktan dolayı muayene olamayacağını düşünen A. Gazi Özer, hastanenin eski doktorlarından, CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan’ı arayarak durumu anlatıp destek istemiş. O da ne yapsın, yılların Gazi Dayısı’nı hastaneden eli boş çevirir mi, hastanede ilgili birimleri ve doktor meslektaşlarını seferber ettirmiş.
Hastanenin doktorları Gazi Bey’in önce ateşini ölçmüşler, ardından burnuna soktukları çubukla koronavirüs testi yapmışlar.
Sonra Gazi Bey’in kan tahlillerini, tomografisini, röntgenini çektirip eve yollamışlar. İkinci bir emre kadar yazıhanesinden çıkmaması uyarısında bulunmuşlar.
Birkaç gün sonra, yani geçtiğimiz Pazartesi günü hastaneye giderek Covid-19 testinin negatif çıktığını, kendisinin sağlam ve sağlıklı olduğu bilgisini alan Gazi Özer büyük bir sevinçle bize bu durumu müjdeledi.
Sağlıklı olduğu bilgisini alan Gazi Bey, yine eskiden olduğu Ankara Caddesi’nde omuzunda siyah ceketle dolaşmaya başlayarak, “En kısa zamanda beni seven, sevmeyen herkese bir ziyafet çekeceğim! İşaretimi beklesinler” demiş.
Biz de Gazi Bey’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
*ŞEVKET GÜNER