Kırşehir 1.Amatör Küme Futbol Ligi’nde heyecan Cumartesi ve Pazar günü birbirinden zorlu oynanacak olan 3 karşılaşmayla devam edilecek.

Ligin 5’inci haftasının oynanacağı amatör kümede puanı bulunmayan Kaman Cevizspor haftayı maç yapmadan bay olarak geçirirken, sporseverleri birbirinden zorlu ve çekişmeli maçlar bekliyor olacak.

Kırşehir 1.Amatör Küme Futbol Ligi’nde Cumartesi ve Pazar günü oynanacak olan 3 karşılaşmayla sporseverler 5’inci hafta karşılaşmalarının heyecanını yaşayacak.

Amatör Küme Futbol Ligi’nin 5’inci haftasının açılış maçında ilk 3 maçından galibiyetle ayrılarak 9 puanla zirvede yer alan Yetişen Yıldızlar Spor Kulübü ile Yedigülspor karşı karşıya gelecek. Bağbaşı Sentetik sahasında oynanacak olan karşılaşma saat 11.30’da başlayacak.

Gençlikspor, farklı kazanarak galibiyetle başladı: 4-1 Gençlikspor, farklı kazanarak galibiyetle başladı: 4-1

Kırşehir 1.Amatör Küme Futbol Ligi’nde Pazar günü 2 karşılaşmanın heyecanı bizleri bekliyor olacak.

Pazar günü oynanacak olan günün ilk maçında geçtiğimiz hafta kazanarak zirve yarışında bende varım diyen 40 Şehirgücüspor ile zirvenin uzağında kalmak istemeyen Kırkent FK karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 11.30’da Bağbaşı Çim sahasında oynanacak.

Ligin 5’inci haftasının kapanış maçında ilk 3 maçını kazanarak Yetişen Yıldızlarla birlikte zirvenin ortağı olan Çiçekdağı Belediyespor, ilk 4 maçından sadece 1 puan çıkararak galibiyete hasret olan Mucurgücüspor’a konuk olacak. Mucur İlçe Stadyumu’nda ki zorlu 90 dakika saat 14.00’da başlayacak.

Muhabir: İlknur Öncü