8 Haziran’da Belediye Başkanımız  Sayın Selahattin Ekicioğlu başkanlığında kulüp başkanımız Mustafa Bulut ve Mustafa Yılmaz ile Altınordu Futbol Altyapı sorumlusu üç arkadaş ile birlikte bir toplantı gerçekleştirdik. Önemli konuları masaya yatırdık ve “Kırşehir Belediyespor’umuzun geleceğini nasıl inşa edebiliriz” bunları tartıştık. 
Toplantının amacı zaten altyapıyı nasıl güçlendirebiliriz, nerelerden destek alabilirizdi. 
Burada öncelikle şunu vurgulamak istiyorum. 
Bundan bir süre önce spor kamuoyunda şöyle yanlış bir algı oluşmuş, “Kırşehir Belediyespor Altınorduya’mı devrediliyor” diye söylentiler yaygındı.
Yine Belediye Başkanımızın makamında yapılan bir toplantıda bende vardım. 
Konu yönetimin kararı ne olacaktı “Tamam mı” “ Devam mı”? 
Bu süreçte ne yapabilirdik. Nereden destek alabilirdik bunları konuşurken Altınordu gündeme geldi. 
Bilindiği gibi Altınordu kulübü başkanı Kırşehirli hemşerimiz. Ondan nasıl bir destek alınabilir gibi konular görüşüldü. 
Ancak kesinlikle devir gibi bir konu gündeme bile gelmedi. Belediye Başkanımız bu işi sevdi ve kesinlikle Kırşehir Belediyespor’un geleceğini kurtarmanın planlarını yapıyor. 
Gelelim asıl bombaya…
Daha önce Sayın Belediye Başkanımız ile görüştüğümüz, sözünü benim bizzat aldığım altyapı tesislerinin yapımı için ilk adım atıldı. 
Kırşehir Belediyespor tesislerinin hemen yanında sadece altyapıya ait her türlü tesis inşa edilecek. Futbol sahasından, konaklama, dinlenme, yemekhane, toplantı salonları vs. aklınıza ne gelirse tam detaylı bir şekilde kalıcı bir eser ortaya çıkacak. Ve Kırşehir Belediyespor’umuzun dışa bağımlılıktan kurtulmasının yolu olacak. Kendi çocuklarımızı, çevre illerde ki genç yetenekleri bünyemize alıp kendi yağımızda kavrulmayı ve bunun büyük yararlarını hep birlikte göreceğiz. 
Bu konuda büyük desteklerini esirgemeyen Sayın Belediye Başkanımıza ne kadar teşekkür edebilsek azdır. 
Toplantıda ele alınan ikinci konu, benim ısrarla kurmayı düşündüğüm ancak pandemiden dolayı kuramadığımız futbol okulun hayata geçirilmesi gibi. 
İşte yanlış anlaşılmalara konu olan Altınordu ile birliktelik buydu. Altınordu ile birlikte futbol okulu projesi.
Neden tek başımıza değil de Altınordu ile iş birliği?
Bilindiği gibi Altınordu Türkiye’de altyapı konusunda bir marka haline geldi, bize her konuda katkıları olacağı Altınordu ismini duyan spor kamuoyunun daha çok ilgi duyacağı bu nedenle katılım yüksek olacağı düşüncesiyle işbirliği yapma kararı alındı. Bunun yanında daha birçok getirisi olacağı konusunda da hem fikiriz. Yine bu konuda Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’nun ve kulüp yöneticilerimizin büyük destekleri oldu. 
Son olarak şunu söylemek istiyorum. Altyapı tesislerinin yapımı, futbol okulunun kurulması ve yine diğer yaş gruplarında ki yoğun çalışmalarımız ile Kırşehir Belediyespor’umuzun yakın zamanda kendi kendine yettiğini bunun dışında, nasıl sporcu ihraç ettiğini gözlerimiz ile göreceğiz. 
Keşke bu yola daha önce girseydik diye hayıflanmadan bu saatten sonra dört elle sarılmalıyız. Zararın neresinden dönülse kardır. 
Yönetim kurulumuz iki değişiklik ile görevlerine devam ediyorlar. 
Onlara, geçtiğimiz sezon yaşattıkları başarıyı tekrarlamaları dileğiyle, çalışmalarında başarılar diliyorum.