Kırşehir'de Aydın Durukan Mücevherat'ın sahibi, Kırşehir'de "Altın adam" lakabıyla tanınan Ahmet Durukan bir kaç gün önce "Kısa bir mola, Pazartesi görüşmek dileğiyle" diyerek Kırşehir'den ayrıldı.

Kırşehir'de yatırımcılara yönelik yaptığı açıklamalar ve tavsiyelerle tanınan Ahmet Durukan, bir süre Kırşehir'den tatile gidiyorum diyerek ayrıldı. Telefonlarına ulaşamadığını savunan kendisiyle alışveriş yapmış olan vatandaşlar soluğu emniyette aldı.

Kırşehir'de 20-25 mağdur olduğunu iddia eden vatandaşlar, Ahmet Durukan'dan alacaklarının olduğunu, telefonlarına ulaşamadıklarını, nerede olduğunu bilmediklerini, Kırşehir'deki işletmesini bir süredir açmadığını savunarak emniyete giderek şikayetçi oldu.

Peki Aydın Durukan Mücevherat Sahibi Ahmet Durukan nerede? Tatildeyim bir süre sonra geleceğim diyen Ahmet Durukan Kırşehir'e ne zaman gelecek? Dün akşam saatlerinde tüm sosyal medyada çıkan haberlerin altına "Ben kaçmadın bu haber ney oradaki kadın faizle para aldı aylık yüzde kaç vermişim. Onun bi hesabını versin yakında kırşehirdeki tefecileri ifşa edeceğim çekle altın bozdurulmaz kendidi bankaya verene kadar aylık bana şu kadar faiz ver dedi burda hakımda yorum yapanlar hakındada avukatlarım gerekli işlemi yapacaktır" ifadelerini kullandı.

Hatta bir sosyal medya sayfasına video açıklaması yaparak "Benim çıkan bu haberler sonrası psikolojim bozuldu. Pazartesi günü dükkanımı nasıl açacağım" diyerek seslenmişti.

Atilla Ölmezses'in cenazesi Ahi Evran Camii'nden kaldırılacak
Atilla Ölmezses'in cenazesi Ahi Evran Camii'nden kaldırılacak
İçeriği Görüntüle

Peki tüm şehrin meraklı gözlerle takip ettiği Ahmet Durukan nerede? Ahmet Durukan tekrar Kırşehir'e dönecek mi? Durukan yeniden işletmesini açacak mı?

Muhabir: Dilek Küçükosmanoğlu