Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3.Lig, 2.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Kırşehirspor ile Aksaray Belediyespor arasında Ahi Stadyumu’nda oynanan karşılaşma, saha içindeki mücadelenin yanı sıra sergilenen dostluk görüntüleriyle de dikkat çekti.

Pazar günü oynanan maç öncesi ve sonrasında 2 kulüp yöneticileri arasında gerçekleşen karşılıklı forma takdimleri, sporun birleştirici ruhunu bir kez daha ortaya koydu.

Ahi’de Dostluk Rüzgarları Esti (1)Karşılaşma öncesinde Aksaray Belediyespor Basın Sözcüsü Osman Şahin ile Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Mustafa Karaman, Aksaray Belediyespor formasını Kırşehirspor Başkanı Çağatay Han Torun’a hediye etti.

Kırşehirspor Başkanı Çağatay Han Torun ise bu anlamlı jesti karşılıksız bırakmayarak Aksaray Belediyespor heyetine Kırşehirspor formasını takdim etti.

Yasin Ata’dan Kırşehirspor analizi:“Mücadele var, transfer şart”
Yasin Ata’dan Kırşehirspor analizi:“Mücadele var, transfer şart”
İçeriği Görüntüle

Ahi Stadyumu’nda yaşanan bu centilmence görüntüler, tribünlerden de alkış alırken, her iki kulüp camiası tarafından sporun dostluk ve kardeşlik yönünün ön planda tutulduğu mesajı verildi. Karşılaşma, fair-play ruhuna yakışır bir atmosferde tamamlandı.

Muhabir: İlknur Öncü