YENİ Parti Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Kırşehir’e gelerek bir dizi ziyarette bulundu. Bulut, Kırşehir Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan Hüseyin Can Güner ve Emre Doğan’ı ziyaret ettiğini açıkladı.
Bulut, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Kırşehir Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan Hüseyin Can Güner ve Emre Doğan ile görüştüğünü belirtti.
Şeref Baran Genç ve Yönetimle Bir Araya Geldi

Cezaevi ziyaretinin ardından Bulut, YENİ Parti Kırşehir Kurucu İl Başkanı Şeref Baran Genç ve il yönetimiyle bir araya geldi.
Kırşehir’deki parti çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunan Bulut, il yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaretlerine ilişkin paylaşımında Bulut, “Dayanışmayla, omuz omuza mücadelemizi büyütmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


