2023 yılını uğurladığımız bugünlerde Kırşehir’de vatandaşlar, bütçelerine göre yeni yılı eğlenceli bir şekilde geçirdi. Kırşehir Emniyet Müdürlüğü’nün de halkın 2024 yılına huzur ve mutluluk içerisinde girmesi için her türlü tedbiri aldı.

Kırşehir'de dağ yamacında traverten olduğu değerlendirilen oluşum bulundu Kırşehir'de dağ yamacında traverten olduğu değerlendirilen oluşum bulundu

Tüm dünya Pazar gece yarısından itibaren 2023 yılını geride bırakıp, yeni umutlar,  yeni hayaller ve planlarla 2024’e “merhaba” dedi. Kırşehir Emniyet Müdürlüğü de il genelinde tedbirlerini yoğunlaştırarak bütün olaylara anında müdehale etti. Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kırşehir’de umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinde gerçekleştirilen kontrollerle taşkınlık yapmak sureti ile vatandaşların huzur ve sükûnunu bozucu davranışlara müsaade etmedi.

Emniyet Müdürlüğü’nün aldığı tedbirler çerçevesinde şüpheli şahıs ve araçlar üzerinde durdurma ve kimlik sorma yetkisi çerçevesinde gerekli uygulamalar yapıldı. Özellikle kuşku uyandıran şahıslar ile çanta, paket ve poşetlere karşı denetim ve kontrolleri titizlikle yürütecek olan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, meydana gelebilecek her türlü olayın yanı sıra gasp, hırsızlık, yankesicilik, dolandırıcılık ve kapkaç gibi olayların önlenmesine yönelik de görev yaptı. Alışveriş merkezleri civarı, ana güzergâhlar ile kavşaklarda trafik akışı sorunsuz olarak sağlandı. Yılbaşı gecesi kutlama yapılan otel ve benzeri umuma açık olan yerler civarında da trafik düzeni sağlandı.

Pazar günü sabahın erken saatlerinden Pazartesi günü akşam saatlerine kadar Kırşehir Emniyet Müdürlüğü'nün bütün personelleri sahada görev yaparak şehrin huzur ve güvenliğini sağladı. Alkol denetimlerine ağırlık verildi, denetimde belirlenen limitlerin üzerinde alkol aldığı tespit edilen sürücüler hakkında gerekli yasal işlemler yapıldı.

Alınan tedbir ve yapılan kontrollerde her zaman olduğu gibi polis-halk ilişkilerine özen gösterildi, vatandaşlardan gelen talepler süratle çözüme kavuşturuldu. (HABER: FAHRETTİN TOKER)

Editör: Fahrettin Toker