Kırşehir’de geleneksel hâle gelen ve bilardo severler tarafından büyük ilgiyle takip edilen 11. Neşet Ertaş 3 Bant Bilardo Turnuvası, 28-29-30 Kasım 2025 tarihlerinde Arena Bilardo tesislerinde gerçekleştirilecek.
Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen toplam 92 sporcu, üç gün boyunca kıyasıya mücadele ederek hem ustalıklarını sergileyecek hem de büyük ustanın adına düzenlenen bu özel organizasyona renk katacak.
Turnuva, Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan’ın da katılımıyla daha anlamlı hâle gelirken, Kırşehir Bilardo İl Temsilcisi Ferdi Aşıroğlu organizasyonun tüm hazırlıklarının tamamlandığını belirtti.
Müsabakaların 28 Kasım Cuma günü saat 14.00’te başlayacağını ifade eden Aşıroğlu, üç gün sürecek turnuvaya tüm Kırşehir halkını davet etti.
Arena Bilardo’da gerçekleşecek olan organizasyonun, hem sporcular hem de bilardo tutkunları için heyecan dolu anlara sahne olması bekleniyor.

